Με τεσσάρα στην εξάδα

Ο Εργοτέλης νίκησε 4-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας χάρη στα γκολ των Κωστανάσιου, Μανουσάκη, Πέιου και Κοκκίνη εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παρουσία του στην πρώτη εξάδα. 

Ο Εργοτέλης υποδέχτηκε τον ΟΦ Ιεράπετρας το μεσημέρι της Κυριακής (11/4) για την 20η αγωνιστική της Super League 2 και πανηγύρισε τη νίκη - πρώτη μετά από έξι ματς δίχως τρίποντο - με σκορ 4-0. Οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν αντίσταση και το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες της Κρήτης «βάφτηκε» κιτρινόμαυρο.

Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ μόλις στο ένατο λεπτό. Ο Μανουσάκης βγήκε από αριστερά, έκανε τη σέντρα, ο Κόνραντ άφησε την μπάλα κάτω από τα πόδια του και ο Κωστανάσιος με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι εκτέλεσε με τη μία και νίκησε τον Αθανασόπουλο.

Το 2-0 ήρθε στο 32ο λεπτό με τον Μανουσάκη, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία λόγω κόντρα και κατέληξε στα δίχτυα. Ο γκολκίπερ της ομάδας από την Ιεράπετρα ήταν και ο κύριος λόγος που το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση στο πρώτο μέρος. Επενέβη καθοριστικά τόσο στο σουτ του Μπουρσέλη, όσο και σε εκείνο του Κωστανάσιου. Ο Εργοτέλης όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μέρος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. 

Είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη (75'), όπως δοκάρι είχε και ο ΟΦΙ σε σουτ του Ντάλα Κόστα (84'). Ο Πέιος με απίθανο γκολ με τρομερό σουτ από μακρινή απόσταση έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Αθανασόπουλου για το 3-0 στο 90+3'.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90+5' ο Κοκκίνης με εξαιρετικό πλασέ, αφότου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αμπέλ Μασουέρο. 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΓΚΟΛ: 9' Κωστανάσιος, 32' Μανουσάκης, 90+3' Πέιος, 90+5' Κοκκίνης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης, Μπότε (24' λ.τρ Κατσούρρι), Πέϊος, Τσέλιος (85' Κόλα) Μπουρσέλης (85' Κοκκίνης) Κωστανάσιος (57' Πατρινός), Μανουσάκης, Κόνραντ (46' Μπουτσάκης).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Μασουέρο, Χατζητερζόγλου (61' Τσιλιγγίρης) Ζήσης, Βογιατζής, Φουασης (46' Αρναούτογλου), Ντούνης (52' Γκίνη), Ντάλα Κόστα, Μπαράτα (52' Κούστα) Καψάλης (84' Πριόνας).

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Παγουρτζής (Πειραιά)

Last modified onΔευτέρα, 12 Απρίλιος 2021 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep