Χανιά σε ράγες, ΑΟΤ χωρίς αντίδραση

Τρίτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη για τα Χανιά που έκαναν περίπατο (2-0) στα Τρίκαλα. Βουλιάζει ο ΑΟΤ.

Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζει η ομάδα των Χανίων. Οι Κυανόλευκοι διεύρυναν το αήττητο σερί τους στις 6 αγωνιστικές και το απόγευμα της Κυριακής (28/03) πανηγύρισαν τρίτο διαδοχικό «διπλό» εις βάρος των Τρικάλων με 2-0.

Με το αποτέλεσμα αυτό η κρητική ομάδα μείωσε τις αποστάσεις από Εργοτέλη και Διαγόρα και αύξησε τις πιθανότητές της για είσοδο στα πλέι οφ. Αντίθετα, οι Θεσσαλοί έφτασαν τα 11 παιχνίδια χωρίς τρίποντο και μοιραία παραμένουν καθηλωμένοι στη 10η θέση. Βέβαια, έχουν την ενημέρωση ότι δεν θα υποβιβαστούν ομάδες λόγω της επικείμενης αναδιάρθρωσης.

Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο 45λεπτο και αυτή ήταν των Χανίων. Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το ξεκίνημα τα ηνία του ματς και στο 10' από κάθετη του Δημητριάδη ο Κάρλος με πλασέ νίκησε τον Γιακουμή. Αντίδραση τα Τρίκαλα δεν έβγαλαν και στο 24' δέχτηκαν δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με σουτ του Βασιλόγιαννη.

Ο ΑΟΤ έκανε πολλά λάθη στα μετόπισθεν και δεν απείλησε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας μεγάλες αδυναμίες.

Στο δεύτερο 45λεπτο τα Τρίκαλα σε συνδυασμό και με τις τρεις αλλαγές που έγιναν, εμφάνισαν καλύτερο πρόσωπο, όμως πέρα από μία στατική φάση στο 51' με εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη, δεν απείλησαν. Τα Χανιά ισορρόπησαν και έφτασαν άνετα στην επικράτηση χάρη στην πολύ καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 10' Κάρλος, 24' Βασιλόγιαννης

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Νιάρος, Κεχαγιάς (46' Πιαστόπουλος), Ζώγκος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (46' Πέλκας), Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Νατέρ (46' Ελευθεριάδης), Σταματής (67' Πανίδης).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Καμαρά, Πλέγας, Κάρλος, Βασιλόγιαννης (86' Ζιούλης), Μπραμπίγια (70' Βρεττός), Δημητριάδης (60' Παναγιωτούδης), Διαμαντόπουλος (70' Μασένα).

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)
Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

Last modified onΚυριακή, 28 Μάρτιος 2021 15:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep