Καταιγιστικός Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός προσγείωσε ανώμαλα τον Εργοτέλη και το 1-0 τον αδικεί.

Εξαιρετική εμφάνιση για τον Λεβαδειακό και επιστροφή στις νίκες το Σάββατο (13/03) απέναντι στον Εργοτέλη. Οι Βοιωτοί ήταν πολύ ανώτεροι των Κρητικών και το 1-0 μάλλον τους αδικεί με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Πράσινοι μείωσαν την απόσταση από την κορυφή στον πόντο, ντούμπλαραν τις επιτυχίες σε βάρος των Κιτρινόμαυρων και υπερέχουν σε πιθανή ισοβαθμία.

Οι Βοιωτοί ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο 45λεπτο. Ο Εργοτέλης, αντίθετα, δεν έδειξε το πρόσωπο των προηγούμενων αγώνων και έκλεισε το ημίχρονο χωρίς τελική προσπάθεια. Το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη δέχτηκε πίεση και από λάθος αντίδραση της άμυνάς του βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 26'. Ο Μαζουλουξής έδωσε... ασίστ στον Μπιανκόνι και ο Βραζιλιάνος με σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού αυτή προηγουμένως άλλαξε πορεία από το σώμα του Μπάτζιου.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Κατσιμήτρος (καλύτερος των φιλοξενούμενων), έσωσε την εστία του από ένα δεύτερο γκολ. Ο Μπιανκόνι από πλάγια θέση δεξιά έπιασε δυνατό σουτ και ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη με επέμβαση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης βελτιώθηκε και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ. Ωστόσο, με το πρόσωπο που έδειξε δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 26' Μπιανκόνι
Δοκάρι: 31' Μπιανκόνι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Καραχάλιος, Δημόπουλος, Μύγας, Τσάπρας, Νίκας (68' Κονέ), Μεχία, Νίλι (57' λ.τρ. Παναγιώτου), Πολέτο (87' Τζημόπουλος), Συμελίδης (68' Μαρίνος), Μπιανκόνι (68' Ενομό).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Νεράλ (46' Κατσούρρι), Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής (83' Πατρινός), Πέιος, Τσέλιος, Αμπντουλαχί (46' Μπουτσάκης), Μανουσάκης (66' Κωστανάσιος), Μπουρσέλης (66' Κοκκίνης), Κόνραντ.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Φαλτάκας (Γρεβενών)

Last modified onΚυριακή, 14 Μάρτιος 2021 14:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep