Ανατροπή σε δύο λεπτά!

Μεγάλη νίκη 2-1 στα Χανιά και δεύτερη θέση για τα Τρίκαλα, που έχαναν 0-1 έως το 82ο λεπτό!

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο ΑΟΤ, ο οποίος επικράτησε 2-1 στα Περιβόλια των Χανίων και έφτασε στους 11 βαθμούς, μόλις ένα πίσω από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, όπου έλειψαν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίας, τα Χανιά είχαν την τύχη να ανοίξουν το σκορ.

Συγκεκριμένα στο 40ό λεπτό, έπειτα από σουτ του Καρλίτο, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Σουλιώτη και ο διαιτητής της αναμέτρησης Μπακογιάννης, υπέδειξε το πέναλτι. Ο Διαμαντόπουλος δεν αστόχησε και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Νωρίτερα, σε διάστημα δύο λεπτών οι δύο ομάδες απείλησαν τις εστίες των Γκουτζαβασίλη και Γιακουμή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 20' εκτέλεση του Πέλκα, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα των Χανίων, ενώ στο 22' σε σουτ του Βασιλόγιαννη ο Γιακουμής έδιωξε ενστικτωδώς με το πρόσωπο!

Στην επανάληψη, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ξεκίνησε με την κλασική αλλαγή (Ευθυμίου αντί Φασίδη), με σκοπό να γίνει πιο απειλητική ομάδα των Τρικάλων.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι εύκολα ή δύσκολα τα Χανιά θα κρατούσαν τη νίκη, ήρθαν τα πάνω - κάτω σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 82' έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τον Παπαγεωργίου, ο Σουλιώτης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 84' μετά από αντεπίθεση, ο Αλμπάνης με πλασέ ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή και χάρισε στην ομάδα του ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, που τη διατηρεί ψηλά στη βαθμολογία.

Πάντως, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων τα Χανιά έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 2-2, αλλά ο Μασένα έστειλε τη μπάλα πάνω στα πόδια του Γιακουμή!

ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 41' π. Διαμαντόπουλος - 82' Σουλιώτης, 84' Αλμπάνης
Κίτρινες: Ανδρέου, Παναγιωτούδης, Διαμαντόπουλος - Σουλιώτης, Κεχαγιάς, Πιαστόπουλος, Σταματής

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας (88' Βρεττός), Παναγιωτούδης, Κάρλος (64' Μασένα), Σουντουρά (54' Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης (88' Κάσσος), Διαμαντόπουλος.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος, Κεχαγιάς (71' Ελευθεριάδης), Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας (60' Αλμπάνης), Πέλκας (79' Ντιαλόσι), Φασίδης (46' Ευθυμίου), Σταματής (79' Σιλβάνο).

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)
Βοηθοί: Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΔευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2021 09:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep