Κόλλησαν στο μηδέν Ξάνθη και Χανιά

Ξάνθη και Χανιά κόλλησαν στο μηδέν (0-0) στη Θράκη με ακρίτες και Κρητικούς να αφήνουν ακόμη δύο βαθμούς και να συνεχίζουν τις προβληματικές εμφανίσεις.

Δεν ανέδειξε νικητή η μονομαχία της Ξάνθης με τα Χανιά. Οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0 για την 5η αγωνιστική της Super League 2. 

Το ματς στην πόλη της Θράκης είχε ελάχιστες καλές φάσεις, αρκετές δυνατές μονομαχίες και σίγουρα άφησε προβληματισμούς στις δύο ομάδες. Κυρίως στους γηπεδούχους. 

Η Ξάνθη απείλησε δύο φορές στο πρώτο μέρος. Και τις δύο με τον Σιατραβάνη. Μόλις στο δεύτερο λεπτό έκανε το σουτ, αλλά ο Κουτζαβασίλης ήταν σε ετοιμότητα. 

Στο 36' ο Στάθης έκανε τη σέντρα, ο Σιατραβάνης έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Κουτζαβασίλης ήταν σε ετοιμότητα. Με τον ίδιον παίκτη απείλησαν οι γηπεδούχοι και με την έναρξη του δευτέρου μέρους. 

Στο 47ο λεπτό ο Σιατραβάνης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κουτζαβασίλη, αλλά ο Γρομητσάρης επενέβη σωτήρια για τα Χανιά.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασαν τα Χανιά όμως. Στο 59' ο Μασένα έβγαλε μόνο του τον Καμαρά, ο οποίος δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Πρώτα τον σταμάτησε ο Μπέντο και στη συνέχεια ο Βέρκερ.

Το 0-0 ήταν η 3η φετινή ισοπαλία για Ξάνθη και Χανιά που βλέπουν τον Λεβαδειακό να ανοίγει την ψαλίδα. Οι Ακρίτες βρίσκονται στο -5 από την 1η θέση και οι Κρητικοί με ματς λιγότερο (υποδέχονται την Τετάρτη τη Δόξα Δράμας) στο -8.

ΤΟ LIVE TOY ΜΑΤΣ

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Μπέντο, Βέρκερ, Τσαμούρης (79' Κέβιν), Στάθης, Τζούρμαν, Δημούτσος, Θυμιάνης (90+2' Τ. Παπάζογλου), Τάτος (70' Βόλτερς), Σιατραβάνης (70' Μυστακίδης), Έμπερτ, Θ. Παπάζογλου (79' Καπνίδης).

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης (83' Αναστασόπουλος), Ανδρέου, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας (83' Διαμαντόπουλος), Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Κάρλος (64' Μπραμπίλα), Καμαρά (74' Βρεττός), Μασένα (83' Τριανταφυλλάκος).

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)
Βοηθοί: Κουκούμης (Καβάλας), Τσακίρης (Δράμας)

Last modified onΣάββατο, 30 Ιανουάριος 2021 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep