«Καθάρισε» ο Μποζ

Δεύτερη φιλική νίκη της Δόξας Δράμας, 1-0 τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ένα γκολ του Τζίνο Μποζ έκρινε το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (10/10) μεταξύ της Δόξας Δράμας και του Αλμωπού Αριδαίας που έγινε στο προπονητικό κέντρο στη Νικοτσάρα. Ο Ολλανδός βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα και οι Μαυραετοί έφτασαν στην επικράτηση με 1-0.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ξεκίνησε καλύτερα, είχε δοκάρι στο 18', όμως στο 40' η Δόξα έφτασε κοντά στο γκολ με δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μαυριά. Τελικά το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 70' από εκτέλεση φάουλ του Μποζ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Νιμπά, Παρασκευάς, Πινδώνης, Χάμοντ, Μπρούσελερς, Μαυριάς, Γκόμεζ, Κουτσιανικούλης. Πάγκος: Μποζ, Φυτόπουλος, Ρούτσης, Τάσιος, Πετρίδης, Ηλιάδης, Ιμπάνιες, Παπαϊωάννου, Αγιώτης.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ιωαννίδης, Μαγγίζης, Προκοπίου, Βενέτης, Ρογγότης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Γκαγιέγος, Γκέσιος, Πάμπλο Σόντα, Μάνιος. Πάγκος: Καραγιαννίδης, Νικολίτσας, Έππας, Προύντσης, Μπαξεβάνος, Μεντής, Κοζάκης, Κουρούπης.

Ματαιώθηκε με Ολυμπιακό Βόλου

Το φιλικό που είχε ανακοινώσει ο Ολυμπιακός Βόλου για την Τετάρτη (14/10) απέναντι στη Δόξα Δράμας ματαιώθηκε έπειτα από σχετική εισήγηση του προπονητή Θανάση Κολιτσιδάκη που ήθελε να πορευτεί με προπονήσεις.

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΣάββατο, 10 Οκτώβριος 2020 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep