Ισόπαλοι Ιωνικός και Διαγόρας

Ο Ιωνικός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 σε φιλικό με τον Διαγόρα στο γήπεδο της Μαγούλας.

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τον Ιωνικό στα φιλικά προετοιμασίας. Η ομάδα της Νεάπολης αντιμετώπισε την Τετάρτη (07/01) τον Διαγόρα στο γήπεδο της Μαγούλας και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, έφερε το ματς στα ίσα.

Η ομάδα της Ρόδου που έδωσε το πιο δυνατό έως τώρα φιλικό προηγήθηκε στο 5' με τον Γεωργίου και ο Μπαστακός με πέναλτι στο 61' έκανε το 0-2. Στο 73' ο Τιεντσέ μείωσε μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο και απόκρουση του τερματοφύλακα. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά στο 88' από σέντρα του Βλάχου.

ΙΩΝΙΚΟΣ:Γκίνης (46’ Αναγνωστόπουλος), Μουστάκης (46’ Βλάχος), Φαζός (46’ Κύργιας), Τσιριγώτης (46’ Φουρλάνος), Ομάρ (89’ Αλεξανδράκης), Γκινο (46’ Τιεντσέ), Γκοτσουλιας (46’ Κόρμπος), Ρόλε (46’ Μπονέτι), Ματσουκας (46’ Μπρίτο), Μαναλης (46’ Βλαχομήτρος), Κάστρο (46’ Κουϊρουκίδης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Κοντοχρήστος, Κωστούλας, Σελινιωτάκης, Σανδραβέλης, Μασούρας, Αθανασίου, Αυγενικού, Σμυρλής, Μπαστακός. Έπαιξαν και οι: Χότζα, Νάτσης, Δημητρούλας, Μαντζάρης, Ρουγκάλας, Τσιαντούλας, Ντοριβάλ και Μανωλάκης.

Last modified onΤετάρτη, 07 Οκτώβριος 2020 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep