Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με το δεξί η Νίκη, 2-0 την ΑΕΛΚ

Η Νίκη Βόλου στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ Καλλονής.

Το πρώτο τεστ προετοιμασίας έδωσαν την Κυριακή (12/08) η Νίκη Βόλου και η ΑΕΛΚ στο Καρπενήσι, με τους Βολιώτες να παίρνουν τη νίκη χάρη σε γκολ των Φλίγκου (63’), Λαζαρίδη (87’).

Η ομάδα της Καλλονής ήταν καλύτερη στο πρώτο από τα ημίχρονα των 40 λεπτών που έπαιξαν οι δύο ομάδες, είχε την κατοχή της μπάλας. Παρότι είναι αρκετά νωρίς, η ομάδα της Μυτιλήνης έδειξε πως έχει καλή κυκλοφορία και συνεννόηση ανάμεσα στις γραμμές της. Οι περισσότερες από τις επιθέσεις της ήταν αποτέλεσμα συνδυασμών και η πρώτη απειλή ήρθε στο 10ο λεπτό σε σουτ του Λεοζίνιο που έφυγε άουτ.

Στο 15ο λεπτό ο Σερφά έκανε την κούρσα από αριστερά και την σέντρα στον Μανούσο που η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Στο 33ο λεπτό ο Μανώλης Σκούφαλης είχε σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Καλλονής. Ο Φλίγκος στο 59ο λεπτό έκανε το 1-0 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ρόβινσον Μπέκα.

Στο 87ο λεπτό ο Γεωργατζής πέρασε την μπάλα στον Λαζαρίδη για να κάνει με σουτ το 2-0 για τη Νίκη Βόλου.

Χρόνο συμμετοχής πήραν δύο Βραζιλιάνοι υπό δοκιμή, όπως και ο τερματοφύλακας Σωτηρίου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Περικλής Αμανατίδης) : Βούρας, Μήτσης, Βέρτζος, Ψιάνος, Τάντιτς, Κυριάκος, Ουέλιγκτον, Ριζογιάννης, Ρόππας, Σκούφαλης, Καρατζάς

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καρακούτσης, Φλίγκος, Παπαδόπουλος, Ψιάνος (58΄ Μπέκα), Χάμος, Λαζαρίδης, Σούφλας, Ριζογιάννης (58΄ Γεωργαντζής), Χολέβας, Αργύρης, Μκρτσιάν.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Τίμος Καβακάς) : Μάππας (37΄ Σωτηρίου, 71΄ Γόμος, 79΄ λ.τρ. Μάππας), Χωριανόπουλος (54΄ Μπουρούς), Κώτσιος (54΄ Υπο Δοκιμή), Τραορέ (51΄ Χατζόπουλος), Σερφά (54΄ Βλαστέλλης), Γκονζάλες (49΄ Υπό δοκιμή), Μαρσέλο (48΄ Ντάμπος), Μανούσος (54΄ Βαλιός), Μανουσάκης (71΄ Υπό δοκιμή), Κριπιντίρης (54΄ Γάλας), Λεοζίνιο (48΄ Σιλιγαρδάκης)

ΠΗΓΗ: EvrytaniaSport

 

 

Last modified onΔευτέρα, 13 Αύγουστος 2012 01:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep