Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη με Ογκουνσότο

Η Επανομή επικράτησε της Καλλιθέας με 1-0 χάρη σε γκολ του Πάτρικ Ογκουνσότο.

Η Αναγέννησης Επανομής επιβλήθηκε με 1-0 της κουρασμέννης Καλλιθέας στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι. Σκόρερ για τους «πράσινους» ο Πάτρικ Ογκουνσότο στο 50ό λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Πασχάλη Δραγανίδη από τα δεξιά. Χρόνο συμμετοχής με την Καλλιθέα πήρε ο Γιώργος Σεμπέκος, που είχε παραχωρηθεί πέρυσι δανεικός στον Θρασύβουλο από την Καλλονή και έμεινε πρόσφατα ελεύθερος. Αυτό είναι το «τρία στα τρία» για την Αναγέννηση Επανομής, αφού είχαν προηγηθεί νίκες με Μακεδονικό και ΠΑΟΚ Κ20

 

Καλλιθέα: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Πλάτανος, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Καλτσάς, Σταύρου, Στούμπος, Φαρινόλα, Μαρουκάκης, Ματσούκας. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Κουτρουμπής, Μιχελής, Ντακόλ,  Ντα Σίλβα, Ατματζίδης, Σεμπέκος, Χαρωντάκης, Δημητρίου και Τσαοσίδης.

 

 

Επανομή: Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Μοράν, Τέλλος, Παπατζίκος, Κουκουλέκης, Δραγανίδης, Μπαλασάς, Ταχμαζίδης, Ογκουνσότο, Κυζιρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ταταρίδης, Φωτιάς, Λαμπερνάκης, Λένος, Ντέντας, Κεφάλας, Πιαστόπουλος, Αναστασίου, Κουλίδης, Τσιρλίδης και Λεκάκης.

Last modified onΤρίτη, 07 Αύγουστος 2012 22:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep