Θριαμβεύτρια η Νίκη

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο τοπικό ντέρμπι.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Νίκη Βόλου, καθώς επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Football League. Οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι και με τέρματα των Τσιώλη (52’) και Κρουθ (76’) πήραν το πολύτιμο «τρίποντο» κόντρα στον Ολυμπιακό, που δεν βρήκε λύσεις στην επίθεση.

Καλό ρυθμό είχε το βολιώτικο ντέρμπι στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης, παρουσία 2000 θεατών. Η Νίκη Βόλου ήταν πιο κινητική στο πρώτο ημίχρονο και είχε κάποιες καλές στιγμές να ανοίξει το σκορ, όπως η κεφαλιά του Κρουθ στο 7’ που πέρασε άουτ και στο 24’ το σουτ του Ροχάνο, το οποίο απέκρουσε ο Γιδόπουλος. Ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε στο 10’ με κεφαλιά του Σκοπελίτη που δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 44’ ένα σουτ του Ντούνη δεν βρήκε στόχο. Οι γηπεδούχοι πίεζαν κυρίως με τον Ροχάνο και έφταναν στην περιοχή του Γιδόπουλου, αλλά ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» έκανε σωστές επεμβάσεις.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Νίκη κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της. Στο 52’ ο Τσιώλης με σουτ μετά από σέντρα του Καπού πέτυχε το 1-0. Ο Ολυμπιακός Βόλου επιχείρησε να ανεβάσει στροφές για να κυνηγήσει την ισοφάριση, ωστόσο η Νίκη στο 76’ ο Κρουθ μετά από πάσα του Τσιώλη πλάσαρε σωστά τον Γιδόπουλο για το 2-0. Και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» έψαξαν το γκολ, αλλά οι Κόλα και Γραικός δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Αποστολίδη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Αποστολίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Παγώνης, Κυριακίδης Σ., Μπιτσάκος, Καμπαγιέρο (57’ Γκαρσία), Καλπός, Ροχάνο, Κρουθ, Τσιώλης (787’ Μασκουνιάν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης (69’ Τσίτας), Φαζός, Τσιάρας, Κουτσιανικούλης (83’ Στεφάνοβιτς), Λάσκαρης, Πόζογλου, Ντούνης, Σκοπελίτης (46’ Κόλα).

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), Τσιλίκας (Αιτ/νίας)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep