«Απόδραση» ΠΑΣ από τη Λιβαδειά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-2 του Λεβαδειακού και κατέκτησε το πρώτο τρίποντο στη Super League 2.

Την πρώτη του νίκη στη Super League 2 πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Για τη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε 1-2 εκτός έδρας του Λεβαδειακού και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι Βοιωτοί, από την πλευρά τους, παραμένουν χωρίς βαθμό μετά και την ήττα στην πρεμιέρα από τον Πλατανιά.

Οι Ηπειρώτες άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό, όταν από γέμισμα του Νάουμετς στην περιοχή, άθελά του ο Παντελιάδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1). Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο κατόρθωσαν να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι.

Ο Παντελάκης στο 42' ανέτρεψε τον Μάντζιο, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1 στο 44'. Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και ο ΠΑΣ ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμα το οποίο κράτησε μέχρι τέλους. Στο 46' λοιπόν ο Λιάγκας ενέτρεψε τον Νικολιά σύμφωνα με τον διαιτητή και στο 47' ο Παμλίδης έκανε το 1-2 από την άσπρη βούλα. Από το replay, πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα αντικανονικό μαρκάρισμα.

Οι «πράσινοι» πίεσαν για να ισοφαρίσουν εκ νέου, αλλά το 2-2 δεν ήρθε ποτέ.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Μπάγιτς, Ανγκουά, Λιάγκας, Αργυρόπουλος (71' Ενομό), Παντελιάδης (64' Ορφανίδης), Κοζορώνης, Καραχάλιος (83' Κόναν), Τσάπρας, Σανάμπρια, Ιωαννίδης, Μάντζιος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο (72' Πίτου Γκαρσία), Νικολιάς, Νάουμετς (62' Ξύδας), Παμλίδης (86' Ζιούλης), Λεό.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Οκτώβριος 2019 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep