Ματ Βέροιας με 10!

Θρίαμβος (2-0) της Βέροιας στη Φιλιππούπολη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Βέροια από τα παλιά. Η ομάδα της Ημαθίας βγήκε νικήτρια από το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Football League απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου του οποίου και επικράτησε 2-0 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Η αξία της επικράτησης για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι και τα δύο τέρματα τα σημείωσε αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο!

Οι τυπικά γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας, έμειναν μακριά από τις νίκες για ένα ακόμα ματς. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί αποδοκίμασαν τους «ερυθρόλευκους», καθώς ο Θεοδοσιάδης έκανε... ματ στον Θωμά Γράφα με τις αλλαγές του.

Ο Πέντα στο 52' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά στο 84' οι δύο αλλαγές της Βέροιας έφεραν το πρώτο γκολ. Από μπαλιά του Ταΐρη ο Πασάς άνοιξε το σκορ με πλασέ και στο 90' με δυνατό σουτ ο ίδιος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός (89' Πόζογλου), Τσιάρας (73' Ντούνης), Σκοπελίτης, Ρόκας, Τσίτας, Στεφάνοβιτς (63' Κουτσιανικούλης), Ράντι.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Βεργώνης (75' Πασάς), Πέντα, Μεληκιώτης (64' Σκαθαρούδης), Κανούλας (70' Ταΐρης), Σιμόνι.

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Γεωργακόπουλος, Κορωνάς (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 06 Οκτώβριος 2019 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep