Θυελλώδης επιστροφή

Η Καλαμάτα επικράτησε 2-0 του Αιγάλεω εκτός έδρας, ξεκινώντας νικηφόρα στη Football League.

Η Καλαμάτα επέστρεψε με νίκη στις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς επικράτησε 2-0 του Αιγάλεω στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» για την 1η αγωνιστική της Football League. Η «Μαύρη Θύελλα» άντεξε στην πίεση του Σίτι και με δύο γκολ κατάφερε να πάρει το «τρίποντο». Το Αιγάλεω πάλεψε και έχασε ευκαιρίες, αλλά η αποβολή του Μαγκάκη στο 71’ του έκοψε τα… φτερά για να κυνηγήσει κάτι καλύτερο.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με καλό ρυθμό στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», με το Αιγάλεω να έχει την κατοχή της μπάλας και να γίνεται πιο απειλητικό. Στο 18’ ο Φαρινόλα νικήθηκε από τον Στεφανάκο σε τετ-α-τέτ και ο Ντιατά στη συνέχεια κόπηκε πριν σουτάρει. Η Καλαμάτα απειλούσε με κάποια σουτ και στο 29’ ο Βουκμίροβιτς, μετά από ωραία ασίστ του Κουϊρουκίδη, νίκησε τον Σικαλιά κάνοντας το 0-1. Το Σίτι προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων δεν τους άφησε περιθώρια.

Το Αιγάλεω έψαξε την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο, πιέζοντας την άμυνα της Καλαμάτας. Στο 47’ η κεφαλιά του Φαρινόλα δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 53’ η κεφαλιά του Γκότοβου πέρασε άουτ. Στο 71’ ο Μαγκάκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε το Αιγάλεω με δέκα παίκτες. Η Καλαμάτα αναθάρρησε με το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 75’ ο Ράκιτς με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 82’ ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το φάουλ και ο Στεφανάκος απέκρουσε. Στο 90’ η «Μαύρη Θύελλα» σφράγισε τη νίκη, καθώς ο Κασβιρόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-2.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Δημητρίου): Σικαλιάς, Τσαφταρίδης, Μαγκάκης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Συριόπουλος (46’ Κατσικογιάννης), Φαρινόλα, Μπαξεβάνος (58’ Τσιτσάρης), Ντιατά (46’ Συρεγγέλας), Ροτζέριο, Τσιλιγκίρης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Μάκος, Ιντζίδης, Γαλούπης, Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Κουϊρουκίδης (82’ Κασβιρόπουλος), Βουκμίροβιτς (68’ Ράκιτς), Αλεξόπουλος (57’ Οσμάναγκιτς).

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep