Ισόπαλοι Καβάλα, Βέροια

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το φιλικό της Καβάλας με τη Βέροια.

Δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη», όπου Καβάλα και Βέροια αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ομάδων τους, αν και οι παίκτες ήταν επηρεασμένοι από τις σκληρές προπονήσεις.

Η Καβάλα ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 20’ είχε δοκάρι με τον Μελισσόπουλο, ενώ ο ίδιος στο 33’ πέτυχε με σουτ το 1-0. Η αντίδραση της Βέροιας ήρθε στο 36’ και ο Σιμόνι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.Στο 40’ ο Μελισσόπουλος έπιασε μια επικίνδυνη κεφαλιά, αλλά ο Βοσνιάδης απέκρουσε. Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις, καθώς οι αλλαγές χάλασαν τον ρυθμό.

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Στίκας, Γαβριηλίδης, Θωμαϊδης, Μελισσόπουλος, Καθάριος, Βόσαλικ, Μαρκόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος Γιάννης, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος Γρηγόρης, Οκάν, Μαϊδανός, Τουμανίδης, Ορφανίδης, Παυλίδης, Κέρθι, Πινιώτης, Τσολακίδης.

Βέροια (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Ζούρκος, Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Βεργώνης, Μπλέτσας, Πέντα , Μεληκιώτης, Σιμόνι, Σκαθαρούδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τσιμόπουλος, Ν. Ζούρκος, Πολύζος, Μουρατίδης, Πεταυράκης, Πασάς, Μουχαλής, Βασίλτσης, Ιωάννου, Τρούπκος.

Last modified onΤετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 23:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep