Διπλό κέρδος στο Ηράκλειο

O Tουράμ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της Κέρκυρας στο Ηράκλειο απέναντι στον Ηρόδοτο. O Tουράμ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της Κέρκυρας στο Ηράκλειο απέναντι στον Ηρόδοτο.

Η Κέρκυρα έφυγε νικήτρια (2-0) και απέναντι στον Ηρόδοτο και έβγαλε τις υποχρεώσεις της για φέτος στο Ηράκλειο με το απόλυτο.

Απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης με τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο ήταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Κέρκυρα και έφτασε δίκαια στο 2-0 που της δίνει ακόμη ένα τρίποντο στην προσπάθειά της για άμεση επιστροφή στην Super League. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού προσπάθησε από την αρχή να ψάξει το γκολ και να δημιουργήσει τις συνθήκες για την επικράτησή της, αλλά δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους στο πρώτο ημίχρονο και η κυριότερη φάση ήταν το δοκάρι από τον Νίκο Κρητικό στο 26ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο τέλος του ημιχρόνου οι Φαίακες έχασαν και τον Ζορμπά με πρόβλημα τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Μότα που δημιούργησε το γκολ στο 64ο λεπτό με ωραία προσπάθεια από δεξιά και σέντρα για το κεφάλι του Τουράμ που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Μετά το 1-0 αντί να πιέσει ο Ηρόδοτος για την ισοφάριση, δέχθηκε μεγαλύτερη πίεση από τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας που έψαξαν το δεύτερο γκολ.

Αυτή η προσπάθεια των φιλοξενούμενων έγινε πιο εύκολη όταν η τυπικά γηπεδούχος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές αφού ο Κονέ εκβίασε το πέναλτι στο 70ο λεπτό και δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το 2-0 έμοιαζε αναμενόμενο και τελικά ήρθε από τον Βίλα στο 79ο λεπτό με ωραία κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κούρου.

Αυτή ήταν η 5η διαδοχική ήττα του Ηροδότου και η δεύτερη νίκη της Κέρκυρας στο Ηράκλειο, η οποία έζησε το παράδοξο να παίξει με τον Εργοτέλη στην έδρα του Ηροδότου και με τον Ηρόδοτο στην έδρα του Εργοτέλη.  

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-2     
ΓΚΟΛ: 64' Τουράμ, 79' Βίλα     
ΚΟΚΚΙΝΗ: 70' Κονέ (2η κίτρινη)    
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Χατζηλιάδης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Γραικός, Μουκίδης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι (62' Νύκταρης), Φραγκουλάκης, Κονέ, Αγγελούδης (75' Σιαλμάς).                                          
ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Κούρος, Ν. Κρητικός, Ζορμπάς (45' Μότα), Κόντος (87' Μίσκου), Λινάρδος, Σιατραβάνης (67' Βίλα), Τουράμ    
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγάτης (Αν. Αττικής)    
ΒΟΗΘΟΙ: Βεργέτης, Κύριος (Αρκαδίας)    
     

     .   

Last modified onΣάββατο, 12 Ιανουάριος 2019 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep