Τεσσάρα Δόξας στον Αιγινιακό

Η Δόξα Δράμας νίκησε 4-1 τον Αιγινιακό στο γήπεδο του Ξηροποτάμου, εμφανίζοντας σημάδια βελτίωσης.

[googlead][/googlead]

Νικηφόρο ήταν το τεστ που έδωσε η Δόξα Δράμας απέναντι στον Αιγινιακό στο γήπεδο του Ξηροποτάμου. Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος και τις κακές εμφανίσεις στα φιλικά, οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη εμφανίστηκαν σαφώς βελτιωμένοι και ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, φτάνοντας στην άνετη επικράτηση με 4-1.

Το 1-0 έκαναν οι Μαυραετοί στο 19ο λεπτό. Ο Πέρεθ έκανε κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ο Καραγκιόζης απομάκρυνε και ο Πατράλης που πήρε το ριμπάουντ σκόραρε με κεφαλιά ψαράκι. Το 2-0 και αφού η ομάδα της βόρειας Πιερίας είχε γίνει περισσότερο επιθετική, σημείωσε ο Πέρεθ με κεφαλιά ύστερα από στατική φάση.

Ο Κρουθ ήταν ο παίκτης που στο 71ο λεπτό σημείωσε το 3-0, ύστερα από μπαλιά του Μπαϊκαρά στον Κρητικό και σέντρα του τελευταίου. Όλα αυτά σε ένα σημείο που ο Αιγινιακός είχε κατοχή μπάλας. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας μείωσε σε 3-1 στο 81' με κεφαλιά του Πετρούση, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Το 4-1 διαμόρφωσε στο 88' ο Σαμπανίδης με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Νατσιόπουλου.

ΔΟΞΑ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας (46′ Ηλιάδης), Σιώπης (46′ Μπαϊκαρά), Πεταυράκης (64′ Μαρκόπουλος), Ριζογιάννης (57′ Νατσιόπουλος), Μάρτινς (64′ Σαμπανίδης), Κουσκουνάς (46′ Κρητικός), Καψάλης (64′ Ζοάο Πάουλο), Πέρεθ (64′ Κρούθ), Ρουγκάλας (46′ Ανδρέου), Μακρής (64′ Ρεβυθόπουλος), Πατράλης (64′ Παρασκευάς).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καραγκιόζης, Ορφανίδης (75′ Γιαλαμούδης), Προσκυνητόπουλος (46′ Σ. Τοπαλίδης), Πετρούσης, Ζήσης, Λάσκαρης (75′ Κλιγγόπουλος), Δημήτρουλας (45′ Δούμτσιος), Πολύζος (75 Νικολακόπουλος), Μαρκόφσκι (75′ Παπαδόπουλος), Τσολακίδης (46′ Ζαννάκης), Πιαστόπουλος (46′ Έππας).

 

Last modified onΠαρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2018 20:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep