Γκολ... παραμονής!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 1-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας και έκανε βήμα παραμονής στη Football League.

[googlead][/googlead]

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας, σε ένα ματς που ήταν τελικός στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία. Επικράτησε 1-0 των «πράσινων» και, επιτέλους, σκόραρε με τον Τζέκο από τα 11 βήματα στο 52', ένα γκολ που μπορεί να αποδειχθεί μισή σωτηρία για τους «κιτρινόμαυρους».

Η ΑΣΑ έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 80’ λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Θεοδωράκη. Μάλιστα, οι Θεσσαλοί έβαλαν φρένο στο αήττητο σερί 8 αγώνων που είχε η ομάδα της Άρτας, ενώ οι ίδιοι πανηγύρισαν μετά από 8 αγώνες, αφού τελευταίο τρίποντο ήταν στις 31 Ιανουαρίου απέναντι στην Καλλιθέα!

Ανώτερος ήταν ο Καραϊσκάκης Άρτας στο πρώτο 45άλεπτο. Είχε τις φάσεις του ημιχρόνου και παράλληλα έχασε την πιο σημαντική ευκαιρία στο 24’ με τον Λούκινα να βγαίνει τετ α τετ, αλλά να νικιέται από τον Γκέκα. Από την άλλη, η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπάθησε να φανεί επιθετικά, όμως περισσότερο κράτησε την μπάλα, παρά απείλησε. Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία αυτή του Κονέ στο 15’.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, μπήκε δυνατά και από την άσπρη βούλα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Μπεκατώρος ανέτρεψε τον Πλαβούκο, την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Τζέκος, ο οποίος σημείωσε το 1-0 στο 52’ και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο ρυθμός έπεσε. Στο 80’, ο Θεοδωράκης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, διότι είχε φραστικό επεισόδιο με τον διαιτητή και έτσι οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα ως το φινάλε και να σκαρφαλώσουν πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: 1-0

ΓΚΟΛ: 52' (πέν.) Τζέκος

ΚΟΚΚΙΝΗ: 80' Θεοδωράκης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης (46’ Βατουσιάδης), Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (66’ Παπαευθυμίου), Πλαβούκος, Κονέ (64’ Μπούσδρας), Τζέκος.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος (84’ Δημητριάδης), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος, Ψιάνος (60’ Ευαγγέλου) , Μακρίδης, Κυριάκης (73’ Ρανγκέλοφ), Λουκίνας.

Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Λεωνίδας (Τρικάλων), Κάλλης (Αν. Αττικής)

Last modified onΠέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 01:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep