Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Εμεινε στο παιχνίδι

Φάση από την αναμέτρηση της Καλλιθέα με την Παναχαϊκή. Φάση από την αναμέτρηση της Καλλιθέα με την Παναχαϊκή.

Η Καλλιθέα ισοφάρισε σε 2-2 στο τέλος, κράτησε την Παναχαϊκή χαμηλά και έμεινε στο παιχνίδι της ανόδου παρά τις δύο εντός έδρας ισοπαλίες.

Η Καλλιθέα ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή, αλλά τα δύο λάθη στην άμυνα της παραλίγο να της στερήσουν ακόμη και τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, όμως, η ομάδα της Πάτρας πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια και έδειχνε να "κλέβει" το ματς.

Η απάντηση της Καλλιθέας ήταν άμεση και με ωραίο σουτ του Κατσίκη έκανε το 1-1 στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Θα μπορούσε να κάνει το 2-1 αμέσως μετά, όμως ο Πούρης σταμάτησε τον Κατσίκη και στην αντεπίθεση η Παναχαική πήρε πάλι το προβάδισμα.

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας πάλι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έκαναν το 2-2 λίγο πριν το τέλος με τον Αρβανίτη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΔΩ

 

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Αρκούδας, Μουσταφίδης (79' Ρουσάκης), Κουτρουμπής, Αρβανίτης, Καλτσάς (46' Φαρινόλα),  Σταύρου, Ηρακλής, Μιχαλόπουλος, Κατσίκης,  Ντιαλό (73' Μαρουκάκης)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πούρης, Κωνσταντινίδης, Κοκκίνης (54΄ Κοιλιάρας), Λαμπρόπουλος,  Ιωάννου, Αντονι, Βλασόπουλος, Ουατάρα (80' Πακάλτσης), Ντίνας, Ουρτάδο,  Φουρτάδο (83' Ατματζίδης)

Last modified onΔευτέρα, 18 Ιούνιος 2012 21:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep