Την έριξε στο...καναβάτσο

Ο Απόλλων Πόντου νίκησε 2-0 την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και την έριξε στο… καναβάτσο.

[googlead][/googlead]

Με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Συμελίδη, που κέρδισε το πέναλτι στο 8’ και χρίστηκε σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο 25’, ο Απόλλων Πόντου νίκησε 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και την έριξε στο… καναβάτσο. Για τους Θεσσαλούς ήταν η 6η ήττα στα 7 τελευταία ματς και δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα αυτό να δρομολογήσει - εκ νέου - εξελίξεις.

Σε ένα ματς που ήταν κομβικής σημασίας στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της, η θεσσαλική ομάδα προβλημάτισε, φάνηκε επηρεασμένη από τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών και δεν αντέδρασε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ήταν η έκτη ήττα σε επτά ματς, όπου έχει μόλις ένα βαθμό, μία συγκομιδή που τη διατηρεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη, ο Απόλλων Πόντου πανηγύρισε την πέμπτη διαδοχή νίκη του (οι δύο νίκες ήταν άνευ αγώνος) και πλέον κοιτά με άλλον αέρα τη συνέχεια του πρωταθλήματος  και την παραμονή του στην κατηγορία, αφού έφθασε τους 34 πόντους.

Δυνατό ξεκίνημα για τον Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κέρδισε πέναλτι στο 8’, όταν ο Σουντουρά ανέτρεψε τον Συμελίδη. Ο Μπρίτο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 9’ και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν και τις ευκαιρίες του ημιχρόνου κυρίως με πρωταγωνιστή τον Καλογέρη (21’, 43’). Μάλιστα, στο 25’, ο Συμελίδης έβαλε σε θέση ισχύος με διαφορά δύο τερμάτων τον Απόλλωνα, όταν με δυνατό σουτ νίκησε τον Γκέκα, σημειώνοντας το 2-0. Η Αναγέννηση Καρδίτσας, από την άλλη, δεν έδειξε αντίδραση εκτός της κεφαλιάς του Τζέκου στο 14’.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν εύκολα το υπέρ τους 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους Κιτρινόμαυρους. Μάλιστα, το ματς κινήθηκε σε πολύ χαμηλό τέμπο στο δεύτερο 45άλεπτο, με αποτέλεσμα ο Απόλλων Πόντου να πάρει εύκολα το τρίποντο. Η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπάθησε να απειλήσει, χωρίς ουσιαστικά να καταγραφεί τελική προσπάθεια, ενώ ο Απόλλων Πόντου «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις, με τον Συμελίδη να χάνει ευκαιρία στο 76’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: 0-2

ΓΚΟΛ: Μπρίτο (9’ πέν.), Συμελίδης (25’)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Ρουσσάκης, Σταματάκης, Σουντουρά, Μπιτέλης (53’ Καραγιάννης), Πλαβούκος (39’ Χαντζάρας), Κονέ (81’ Ντάγκρας), Τζέκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Τσεμπερίδης (70’ Βεργώνης), Καλογέρης, Χασομέρης (84’ Βλαχομήτρος), Ηλιάδης (77’ Λιόνης), Μπρίτο.

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Last modified onΤρίτη, 13 Μάρτιος 2018 02:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep