Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η απόδραση των... τσιγγάνων

Η απόδραση των... τσιγγάνων 1

Ο Πλατανιάς επανέλαβε το «θαύμα» της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και πάτησε κορυφή χάρη στη νίκη του (3-2) στην Πάτρα! Φωνάζουν οι Αχαιοί.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έπειτα από την κλήρωση των μπαράζ ανόδου χαρακτήριζε την ομάδα του... τσιγγάνο, γιατί στις δύο πρώτες αγωνιστικές θα δοκιμαζόταν εκτός έδρας. Η αποστολή του Πλατανιά Χανίων δύσκολη στην Αγυιά, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι κανείς δεν πρέπει να τους υποτιμά! Η ομάδα των Χανίων «πάγωσε» τους Αχαιούς και έφυγε με το τρίποντο (3-2) στην πρεμιέρα των play off, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν στο 12' με τον Ντίνα έπειτα από πάσα - τακουνάκι του Ατματζίδη, είδαν το ματς να γυρνά τούμπα λόγω των πολλών λαθών στην άμυνα, της έλλειψης λύσεων στην επίθεση και των... λανθασμένων αποφάσεων των διαιτητών! Ο δεύτερος βοηθός σήκωνε όποτε... ήθελε το σημαιάκι του, εκνεύρισε τους «κοκκινόμαυρους» και στο 26' ο Μαραγκουδάκης έφερε το ματς στα ίσα. Ένα λεπτό πριν το φινάλε ο σκόρερ έστρωσε στον Ναζλίδη και αυτός με σουτ νίκησε τον Πουρή, που προηγουμένως είχε κάνει κακό βολέ...

Η ένταση έκδηλη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τους διαιτητές να δέχονται δεκάδες μπουκάλια, αλλά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε και πάλι στους Αχαιούς. Έτσι, στο 54' ο Βλασόπουλος ισοφάρισε σε 2-2, αλλά στο 91' ο Ναζλίδης ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Γκονζάλες από τον Κοιλιάρα και διαμόρφωσε το 3-2.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πουρής, Σπίνουλας (70' Κωνσταντινίδης), Κοιλιάρας, Θεοδωρέλλης (82' Σκαρτσίλας), Ιωάννου, Άντονι, Ουαταρά, Βλασόπουλος (75' Φούφουλας), Ντίνας, Ουρτάδο, Ατματζίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: Λαζαρίδης, Μανουσακάκης, Κουρτεσιώτης, Τζανης, Δημήτρης, Δέντσας, Γκονζάλες (92' Παπαζούδης), Μιρτσέτα (88' Μαραγκός), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Πάγκαλος (69' Μαρτσάκης).

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr.

 


Last modified onΤετάρτη, 13 Ιούνιος 2012 22:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep