«Άτι» στη Θεσσαλία

Επιβλητικό πέρασμα της Παναχαϊκής από την Καρδίτσα (2-1), με τους Αχαιούς να βάζουν τέλος στο εντός έδρας αήττητο της Αναγέννησης και να επιστρέφουν σε θέση ανόδου. 

[googlead][/googlead] 

Δύο αγωνιστικές μακριά από τις… νίκες αποδείχτηκαν πολλές για την Παναχαϊκή, με τους Αχαιούς να γίνονται η πρώτη ομάδα που περνάει νικηφόρα από την Καρδίτσα στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-1 της Αναγέννησης.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου σε μια από τις «σκληρές έδρες της κατηγορίας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν επιβλητική και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους γηπεδούχους. Με αυτή τη νίκη μάλιστα επέστρεψε και πάλι σε θέση ανόδου, προσπερνώντας εκ νέου τον ΟΦΗ.  Για την Αναγέννηση, η απουσία του Θεοδωράκη από το κέντρο της άμυνας στοίχισε μιας και τα λάθη στα μετόπισθεν ήταν αρκετά.

Η Παναχαϊκή μπήκε στο γήπεδο με το μαχαίρι στα… δόντια. Οι ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προσαρμόστηκαν εξαιρετικά στον κακό αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Καρδίτσας και αυτό μάλλον αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Με κινητήριο μοχλό τον Γιώργο Φωτάκη, οι Αχαιοί με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, πίεσαν τον αντίπαλό τους και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9’ με τον...συνήθη ύποπτο, Παναγιώτη Μωραϊτη.

Παρά το γκολ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, αν και στο 23’ στη μοναδική ευκαιρία της Αναγέννησης λίγο έλειψε να το... πληρώσουν όταν σε σουτ του Σουντουρά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 29’, ο Μασούρας εκμεταλλευόμενος μια λάθος συνεννόηση των Γκέκα και Μπούσδρα, έκανε το 0-2 δίνοντας τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα του.

Μάλιστα πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου μια ακόμα «ανορθογραφία» από πλευράς Αναγέννησης, έδωσε την ευκαιρία στον Μωραΐτη να βρεθεί σε θέση τετ α τετ, αλλά αυτή την φορά δεν βρήκε στόχο. Στο δεύτερο ημίχρονο, με το παιχνίδι στα… μέτρα της, η Παναχαϊκή δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να κάνει διαχείριση του υπέρ της σκορ.

Ο Γιώργος Βαζάκας προσπάθησε από τον πάγκο να κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις, ωστόσο, ούτε αυτές κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα της Αναγέννησης κυρίως στον δημιουργικό τομέα. Έτσι το μόνο που κατάφεραν οι Θεσσαλοί ήταν να μειώσουν στο 92' με τον Κονέ αλλά ήταν πλέον πολύ... αργά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 92' Κονέ - 9’ Μωραΐτης, 27’ Μασούρας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (46’ Καραγιάννης), Τζέκος (76’ Χατζάρας), Πλαβούκος, Ντάγκρας (56’ Κονέ).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας (62’ Μακρυδημήτρης), Σωτηράκος, Γκίνο, Αργυρόπουλος (17’ Μασούρας), Πολυχρόνης (83’ Μουστακόπουλος), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Κωτούλας (Κιλκίς)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep