«Παλικάρι» ο Καραϊσκάκης

Μετά τον Άρη, η ομάδα της Άρτας σταμάτησε και τη Δόξα Δράμας (0-0), η οποία στο ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου προβλημάτισε και πάλι με την εικόνα της. Δεν δόθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους.

[googlead][/googlead]

«Σκληρό καρύδι» για κάθε αντίπαλο αποδεικνύεται η ΑΕ Καραϊσκάκης. Η ομάδα της Άρτας μετά την ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, σταμάτησε και τη Δόξα Δράμας, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων. Ένα αποτέλεσμα που είχε να εμφανιστεί στην έδρα των «πράσινων» από τις 9 Οκτωβρίου 2016!

Οι «Μαυραετοί» από την πλευρά τους έμειναν για ένα ακόμα παιχνίδι μακριά από τη νίκη (έχουν να κερδίσουν από τις 26 Νεοεμβρίου!) και, σίγουρα, ο Νίκος Κωστένογλου, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο τους, έχει πολλά να διορθώσει. 

Στον αγωνιστικό τομέα, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς πιστοί στο πλάνο που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Άρη. Με συνοχή στις γραμμές τους, χωρίς διάθεση να ρισκάρουν, κατάφεραν να κρατήσουν με άνεση στο πρώτο ημίχρονο μακριά από την εστία του Μέλκα τη Δόξα Δράμας. 

Στην αντίπερα όχθη, οι «Μαυραετοί» είναι ξεκάθαρο πως δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάστασή τους. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν έκανε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τους προκατόχους του. Έδωσε, πάντως, αμέσως φανέλα βασικού στον γκολκίπερ, Ηλία Βούρα για πρώτη φορά. Παρόλα αυτά η εικόνα της ομάδας του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αποκαρδιωτική. Μάλιστα ο φιλοξενούμενοι είχαν την ατυχία να... χάσουν πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, λόγω τραυματισμών τους Ματσούκα και Μπαϊκαρά. 

Όσον αφορά την κορυφαία στιγμή του πρώτου μέρους άνηκε στους γηπεδούχους, όταν στις καθυστερήσεις ο Λουκίνας σε τετ α τετ με τον Βούρα, νικήθηκε από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Νωρίτερα, στο 33', ο διαιτητής αρνήθηκε να δείξει την άσπρη βούλα σε χέρι του Πεταυράκη μέσα στην περιοχή...

Η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσε να είχε συμβεί αν ο Κουσκουνάς στο 62’ έβαζε σε θέση οδηγού την Δόξα Δράμας, σε μια φάση «καρμπόν» με εκείνη του Λουκίνα. Στο φινάλε του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προσπάθησαν να πιέσουν λίγο παραπάνω αλλά όσο και αν ήθελαν φάνηκε να μην… μπορούν.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Μπεκατώρος, Παπανίκου, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Κόλλινς (58’ Κυριάκης), Χούσος, Δημητριάδης (75’ Κουσίδης), Μακρίδης (90’ Ευαγγέλου), Λουκίνας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Όστοϊτς, Γκότοβος, Ντατίδης, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης, Μπαϊκαρά (41’ Μαρκόπουλος), Ματσούκας (36’ Αρναρέλλης), Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας), Βοηθοί: Μεσσήνης (Αχαΐας), Στεφανής (Καρδίτσας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 27 Ιανουάριος 2018 23:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep