Ανάσα με οδηγό Ρούτση

Ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη (2-0) και διέκοψε το αήττητο σερί του Καραϊσκάκη.

[googlead][/googlead]

Με την πλάτη στον τοίχο παρατάχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/11) στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών ο Πανσερραϊκός. Η απογοητευτική πορεία στο πρωτάθλημα υποχρέωνε τα «λιοντάρια» να επικρατήσουν της ομάδας - έκπληξη, του Καραϊσκάκη και να πάρουν ανάσα. Με οδηγό, λοιπόν, τον Χρήστο Ρούτση έφτασαν στο πρώτο φετινό τρίποντο (2-0) και υποχρέωσαν τους Αρτινούς στη 2η φετινή ήττα και πρώτη μετά από τρεις διαδοχικές νίκες.

Ο Ρούτσης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από δική του προσπάθεια οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι, με τον Γκούρτσα να διαμορφώνει το αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για την έκπληξη, όμως οι Σερραίοι χάρη στο πάθος τους και τη βελτιωμένη αμυντική λειτουργία πανηγύρισαν μία δίκαιη νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά μετά το 15' η ομάδα της Άρτας ισορρόπησε. Μάλιστα, οι Χούσος, Λουκίνας έφτασαν σε τελικές μπροστά στην εστία, ενώ από την άλλη πλευρά ο Μέλκας έδειξε σταθερότητα. Δεν μπορούσε, όμως να αντιδράσει στη φάση του 28' όταν ο Στέβιτς έκανε τη σέντρα και ο Ρούτσης με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο Πανσερραϊκός έδειχνε αποφασισμένος να δώσει τέλος στον κατήφορο και έκλεισε το ημίχρονο με ένα ακόμα γκολ. Από σουτ του Ρούτση στο 45' η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χούσου και ο Γκούρτσας από την άσπρη βούλα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα των Σερρών.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Πανσερραϊκός διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά του και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Αντίθετα, έφτασε με αξιώσεις στα καρέ του Μέλκα, αν και τη μεγάλη φάση δεν τη δημιούργησε. Ωστόσο, πέτυχε τον στόχο του, πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και κρατώντας για πρώτη φορά φέτος το μηδέν παθητικό.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 28' Ρούτσης, 45'+2' (πέν.) Γκούρτσας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούτσης (79' Γιαξής), Τσιμίκας, Δούμτσος (66' Γκέκας), Πόζογλου (85' Ζυγκερίδης), Γκούρτσας.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Χούσος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Κόλλινς (46' Δημητριάδης), Γυφτοκώστας (60' Ευαγγέλου), Κυριάκης (76' Μιχάλης), Μακρίδης, Λουκίνας.

Διαιτητής: Κιγιντζή (Θράκης)
Βοηθοί: Διαμάντης, Τερζόπουλος (Έβρου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 25 Νοέμβριος 2017 18:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep