Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Αξιοπρέπεια τεσσάρων αστέρων

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του Πιερικού. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του Πιερικού.

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 4-0 του Πιερικού και άφησε εκτός πλέι οφς την ομάδα της Κατερίνης, αλλά κέρδισε την αξιοπρέπεια της.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή Ψαχνών την ημέρα που η ομάδα εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία τόνισαν πως θα αγωνιστούν για την αξιοπιστία τους, αλλά και αυτή του πρωταθλήματος. Τελικά τήρησαν την υπόσχεση τους και ενώ βαθμολογικά ήταν αδιάφοροι επικράτησαν με 4-0 του Πιερικού και τελείωσαν τόσο τις "υποψίες" που είχαν εκφραστεί για την αναμέτρηση, όσο και το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο. 

Ο Πιερικός έχασε πέναλτι στο 1-0 και δεν εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία να επιστρέψει στο ματς ώστε να διεκδικήσει τη νίκη που του έδινε την είσοδο στα πλέι οφς του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής Ψαχνών μετά το 2-0 δεν σταμάτησε και αύξησε το σκορ, αφού οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού έδειχναν να έχουν πετάξει λευκή πετσέτα και έτσι ήρθε φυσιολογικά το 4-0. 

 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ 

  

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης, Σέγκος, Γιώτας, Τσοκάνης (70' Αλεξάντροβιτς), Σανόκο, Πλάτανος, Ρεπετσάς, Ποκόνγκ (80' Ντελέκος), Λιόσης (86' Γανωτής)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος (66' Γκουγκουλιάς), Κοντέων, Ιντζόγλου, Καμινιώτης, Κουτσοσπύρος, Πέντα (61' Πουρτουλίδης), Ρούσεφ (49' Μοκακέ), Μπλαζέφσκι

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάιος 2012 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep