«Αέρας» η Σπάρτη

Βελτιωμένη η Σπάρτη, νίκησε 3-0 στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό. Κόπωση έδειξαν οι «πράσινοι».

[googlead][/googlead]

Τη δεύτερη φιλική νίκη της σε βάρος ομάδα της Football League κατέκτησε τη Δευτέρα (02/10) στο Μενίδι η Σπάρτη. Οι «κυανέρυθροι» έβγαλαν διάθεση στο παιχνίδι τους, ήταν σοβαροί και πιστοποίησαν την πρόοδό τους, επικρατώντας 3-0 του Αχαρναϊκού.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια κόπωσης, σε αντίθεση με την ομάδα της Λακωνίας, η οποία έδειξε πιο «φρέσκια» και σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Ο Διονύσης Μπέλης άνοιξε το σκορ στο 19' και στο 34' ο Οικονομόπουλος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στη Σπάρτη. Το 0-3 διαμόρφωσε ο Κατσίκης με κεφαλιά στο 89'.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Λαμπίρης, Γκουντούνας, Μπεκατώρος, Μεντής, Αφράτης, Αρώνης, Παπασάββας, Τζάθας, Εζουμέζου, Ζαφειράκης, Καζβιρόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Πάντος, Γραμματίκας, Τουγλής, Καλαμιώτης, Μεγαλοοικονόμου, Καρβουνίδης, Σταμούλης, Τσεβάς, Βύρης, Κωνσταντινίδης, Παπαθανασίου.

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Νιάρος, Βοσνακίδης, Μάγκας, Τσιμότζι, Οικονομόπουλος, Μπαρέττας, Τριανταφυλλάκος, Μπέλης, Ράνος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Τρακάκης, Σάββα, Παναγιώτου, Κατσίκης, Φουρτάδο, Γουόρντεν.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 15 Οκτώβριος 2017 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep