Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Εσωσαν … τα πλέι οφς

Βύζας και Πανσερραϊκός έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο, αφού η ομάδα των Μεγάρων «κλείδωσε» την παραμονή της και αυτή των Σερρών έμεινε στο χορό των πλέι οφς.

Η νίκη του Πανσερραϊκού με 1-0 χάρη στο γκολ του Καρασαλίδη στο 71ο λεπτό πήρε τους τρεις βαθμούς που τον διατηρούν σε τροχιά πλέι οφς. Ο Βύζας από την άλλη πλευρά, όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα το τελικό 4-1 της Λάρισας με τον Αγροτικό Αστέρα πήρε βαθιά ανάσα και ακόμη και οι ποδοσφαιριστές του άρχισαν να χειροκροτούν μέσα στο γήπεδο παρότι υπήρχε ακόμη παιχνίδι.

 

Για να προλάβει το τρένο των πλέι οφς ο Πανσερραϊκός χρειάζεται τη νίκη την Τετάρτη κόντρα στην Βέροια και παράλληλα να μην πάρει τους βαθμούς της νίκης ο Πιερικός στα Ψαχνά και η Καλλονή στην έδρα της με τον Πλατανιά. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ 


ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μιχελής, Χαλάρης, Οικονομόπουλος (72' Ροβίθης), Βλάχος, Νταντάμης, Παγώνης (83' Σταμέλος), Πέτρου (74' Μουστάκης), Μωϋσίδης, Παυλίδης, Φαρούκ, Χριστοφιλέας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σαλαμαστράκης, (47' Γιαννόπουλος) Καρασαλίδης, Κιάσσος, Ντιόγκο, Ανάκογλου, Γκούρτσας, Σιάκκας, Ντα Κόστα, Κόντος (80' Τσαούσης), Μπαγκουρά (80' Γέσιτς)

 

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2012 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep