«Αφεντικό» με τους Χανιώτες

Μετά τον Πλατανιά, ο ΟΦΗ επικράτησε το Σάββατο (9/9) σε φιλικό ματς και του ΑΟΧ Κισσαμικού με 1-0 χάρη σε γκολ του Μάρτος.

Θετικό δείγμα γραφής από τον ΟΦΗ και κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό, του οποίου το Σάββατο (9/9) επιβλήθηκε με 1-0 στο "Γεντί Κουλέ". Οι Κρητικοί είχαν κάποια πολύ καλά διαστήματα στο ματς, ωστόσο έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως ο Νίκος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε τον Σέρτζιο Λεάλ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και τον Σιώπη ο οποίος επίσης ήταν τραυματίας.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε την αναμέτρηση με το πόδι στο...γκάζι και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 5' ο Όγκμποε έκανε την κεφαλιά, για να διώξει εντυπωσιακά ο Λαζαρίδης, ενώ οι Κρητικοί απείλησαν και πάλι στο 11', με την κεφαλιά του Γιάννη Ποτουρίδη μετά από το κόρνερ του Ορτέγκα. Η κυριαρχία της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, μετουσιώθηκε σε γκολ, όταν στο 16' ο Μάρτος πήρε την μπάλα από το κέντρο, έδωσε δεξιά για τον Όγκμποε, αυτός γύρισε την μπάλα και πάλι στον Ισπανό που είχε ακολουθήσει την φάση και με πλασέ έκανε το 1-0.

Από την πλευρα τους οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν μόλις μία φορά να απειλήσουν την εστία του Στρέζου, αλλά στο 40' το σουτ του Ποτουρίδη έδιωξε ο Στρέζος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου πραγματοποίησε τρεις αλλαγές, με τους Λεάλ, Πουρτουλίδη και Σιώπη, ωστόσο η ομάδα του δεν μπήκε το ίδιο δυνατά όπως στο πρώτο μέρος. Έτσι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 64'. Σέντρα του Ξυδά, κοντινό πλασέ του Ντάγκρα με την μπάλα να περνάει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Στρέζου.

Ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ο ΟΦΗ, ανέβασε... στροφές. Στο 72' σέντρα του Παπατόλιου ο Ορτέγκα δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, ενώ ένα λεπτό αργότερα σέντρα σουτ και πάλι του Παπατόλιου έφυγε μόλις άουτ. Στο 78' ο Λεάλ έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μάνο, όμως ο τελευταίος πλάσαρε πάνω στον Λαζαρίδη. Η τελευταία ευκαιρία του ματς σημειώθηκε στο 79' όταν μετά την σέντρα του Σιώπη, το τελείωμα του Όγκμποε, όμως ήταν πολύ κακό και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Λαζαρίδη.

OΦΗ:Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς (46' Λεάλ), Μάρτος (64' Μάνος), Παπαστεριανός (46' Πουρτουλίδης), Κομεσίδης, Όγκμποε, Κοιλιάρας (64' Παπατόλιος), Ζιαμπάρης (46' Σιώπης) Ποτουρίδης (75' Ρούσσος).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Αρναούτογλου (78' Σερβιλάκης), Βρεττός (60' Σάλιακας), Γκίνη, Λεμονής, Μαρκοπουλιώτης, Ξυδάς (84' Χαλκιαδάκης), Παντελάκης (84' Ζιούπης), Ποτουρίδης (46' Ντάγκρας), Τόλι (45' Φουάσης).

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep