Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Στο παιχνίδι της ανόδου

Ο Πλατανιάς εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο του στα πλέι οφς του πρωταθλήματος. Ο Πλατανιάς εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο του στα πλέι οφς του πρωταθλήματος.

Ο Πλατανιάς οριστικοποίησε τη συμμετοχή του στα πλέι οφς του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τον ρόλο του αουτσάιντερ της ανόδου.

Τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα του Πλατανιά επέστρεψε στο πρωτάθλημα και έδειξε κάποια από τα στοιχεία που είχε στον πρώτο γύρο. Κόντρα στην Αναγέννηση Επανωμής πήρε τη νίκη με ένα γκολ του Μάρκου Μαραγκουδάκη που και αυτός επέστρεψε από τραυματισμό.
Η ομάδα των Χανίων δεν δυσκολεύθηκε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Επανωμής που για ακόμη μια αγωνιστική δεν έδειξε καλό πρόσωπο. Τώρα πλέον οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χατζηνικολάου θα προετοιμαστούν για τα ματς των πλέι οφς του πρωταθλήματος και την διεκδίκηση της ανόδου στην Super League μέσα από αυτά.

 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: (Χατζηνικολάου) Λαζαρίδης (88' Παπαδόπουλος), Παληγεώργος, Τζανής, Δημήτρης, Κουρτετσιώτης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης (83' Μαραγκός), Πάγκαλος (46' Μαρτσάκης), Μιρτσέτα, Ναζλίδης. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Α.Βοσνιάδης) Ταταρίδης, Μαυροματίδης, Καρλάο, Κουρδάκης, Γεωργίου (70' Μπεκιάρης), Γεωργιάδης, Κάτσε, Κουλίδης, Πολίτης, Δεινόπαπας (60' Πεχλιβανίδης), Γκέσιος.

 

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2012 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep