Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήταν να μην πάρει φόρα!

Ούτε ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε να σταματήσει τους Αχαιούς, οι οποίοι επικράτησαν 1-3.

Το 8x8 έκανε στο πρωτάθλημα η Παναχαϊκή στην Εύβοια, που δείχνει ότι δεν αστειεύεται.

 

Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν αυτός που είχε την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στο παιχνίδι, με την κεφαλιά του Γιώτα έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Δελήμπαση να περνά άουτ, όμως η Παναχαϊκή ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 24'. Ο Φατιόν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού κόντραρε και στον Μπακομήτρο, με το 0-1 να παραμένει ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, παρά τις προσπάθειες των παιχτών του Φοιρού να αντιδράσουν. Στην επανάληψη και με την είσοδο του Αλεξάντροβιτς, ο Ηρακλής Ψαχνών έγινε πιο απειλητικός.

 

Και μπορεί το γκολ των γηπεδούχων στο 56' να ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως αυτό που πέτυχε ο Μπακομήτρος με άπιαστη κεφαλιά στο 59', μέτρησε κανονικά, με τον Ηρακλή να ισοφαρίζει σε 1-1. Η ομάδα των Ψαχνών συνέχισε να πιέζει για μερικά λεπτά, προσπαθώντας να πετύχει την απόλυτη ανατροπή, αλλά στο 70' η Παναχαϊκή φάνηκε πιο αποτελεσματική και απέκτησε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, χάρη σε ένα τέρμα του Φουρτάδο. Ο Ηρακλής δε μπόρεσε να αντιδράσει στα λεπτά που απέμεναν ως την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και στις καθυστερήσεις, η Παναχαϊκή έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα της νίκης της, αφού ο Κοιλιάρας στην αντεπίθεση «έγραψε» το τελικό 1-3.

 

 

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Πλάτανος, Γιώτας, Σέγκος, Λιόσης (75' Γανωτής), Ποκόνγκ (73' Θάνος), Δελήμπασης (46' Αλεξάντροβιτς), Τσοκάνης.

 

Παναχαϊκή (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Κοιλιάρας, Κωνσταντινίδης, Ιωάννου, Άντονι, Φουρτάδο (81' Θεοδωρέλης), Ουρτάδο, Ατματζίδης (73' Βλασόπουλος), Φούφουλας, Σκαρτσίλας (63' Μαπούκου), Ντίνας.

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάιος 2012 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep