Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μεγά(λη)ρων νίκη στον Εύοσμο!

Επικράτηση παραμονής του Βύζαντα στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα (1-2).

Νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας κατέκτησε ο Βύζας Μεγάρων στον Εύοσμο επί του Αγροτικού Αστέρα. Οι Αθηναίοι έφυγαν με το τρίποντο από τη Θεσσαλονίκη, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος. Πριν από το δεύτερο γκολ τους, μάλιστα, έχασαν καλές ευκαιρίες. Οι δύο ομάδες υποχρεώθηκαν να παίξουν για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής των Πέτρου και Παύλου Καθάριου. Αποφάσεις που μάλλον εσφαλμένες ήταν από τον διαιτητή Γκρανά (Ξάνθης). Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρύθηκαν έξαλλα στο φινάλε της αναμέτρησης, επειδή κατά τη γνώμη τους ήταν πέναλτι η φάση με τον Παύλο Καθάριο στο 45' και όχι κόκκινη για θέατρο. Η ουσία είναι ότι οι φιλοξενούμενοι απέδρασαν από τον Εύοσμο και πλέον κοιτούν κατάματα την υπόθεση παραμονή.

 

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Βοσκόπουλος, Βαφέας (56' Προβατίδης), Καθάριος Π., Καθάριος Ν., Καπνίδης (53' Σαχινίδης), Καρακατσάνης, Μερεσιώτης.


Βύζας Μεγάρων: Μιχελής, Τριάντος (30' Ηλιόπουλος), Χάλαρης, Οικονομόπουλος, Ροβίθης (59' Λίτσης), Πέτρου, Νταντάμης, Μωυσίδης, Παυλίδης (86' Βλάχος), Χριστοφιλέας, Φαρούκ.

 

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάιος 2012 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep