«Ταφόπλακα» Άρη στο Ηράκλειο

Οι ελπίδες του Άρη για άνοδο εκμηδενίζονται μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η νίκη ήταν το μοναδικό ζητούμενο για τον Άρη στην αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ. Το 1-1, ωστόσο, του βάζει φρένο στις ελπίδες για άνοδο. Η διαφορά του από τη Λαμία είναι στους πέντε βαθμούς, όμως η ομάδα Φθιώτιδας έχει ξεκάθαρα πλέον το πάνω χέρι.

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας, μαζί με την ένταση του 32ου λεπτού που έφερε την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα για τον Παντίδο του ΟΦΗ και τον Μπούρμπο του Άρη, που έπεσαν στην μάχη μεταξύ όλων των ποδοσφαιριστών.

Η αψιμαχία ανάμεσα στον Τάτο και τον Νάστο ήταν εκείνη που τα ξεκίνησε όλα και έφερε τους δύο αντιπάλους να συνεχίσουν με δέκα ποδοσφαιριστές. Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Μιλοσάβλιεβ ήταν εκείνος που είχε ανοίξει το σκορ για τον ΟΦΗ, μετά από υπέροχη εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα στους Παντίδο και Βουό.

Ο Άρης άργησε να συνέλθει και έδειξε πως μπορεί να χτυπήσει το ματς στο τελευταίο 20λεπτο, όταν πέρασαν στο ματς οι Καπνίδης και Μπαργκάνμ με αποτέλεσμα να γίνουν πιο επιθετικοί. Ο Καπνίδης ισοφάρισε στο 73ο λεπτό με ωραία κεφαλιά και από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε πολύ άναρχο με τους επιθετικούς και των δύο να χάνουν ευκαιρίες.

Ο Τζανακάκης, πάντως, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων είχε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού είχε εξουδετερωθεί ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ από την κεφαλιά πάσα του Ίλιτς, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από την εστία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: 29' Μιλοσάβλιεφ - 73' Καπνίδης
KOKKINH: 34' Παντίδος, 90' Μάνος (2κιτρ) - 34' Μπούρμπος

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης (62' Αντουκόρ), Νάστος, Χαντί (38' Όστοϊτς), Μπόατενγκ, Όγκμποε, Μιλοσάβλιεφ (70' Μάνος), Βουό.

ΑΡΗΣ (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ούγκο Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας (46' Καράμπελας), Ντούνης, Πίτου Γκαρσία (67' Μπαργκάν), Ίλιτς, Τάτος, Παυλίδης (67' Καπνίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)

Last modified onΣάββατο, 13 Μάιος 2017 19:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep