Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ο νόμος του Ελ Πάσο

Η Καλλιθέα επικράτησε με 3-0 του Βύζαντα Μεγάρων και ήρθε πιο κοντά στην εξασφάλιση της εισίδου στα πλέι οφς του πρωταθλήματος. Η Καλλιθέα επικράτησε με 3-0 του Βύζαντα Μεγάρων και ήρθε πιο κοντά στην εξασφάλιση της εισίδου στα πλέι οφς του πρωταθλήματος.

Η Καλλιθέα εξασφάλισε την είσοδο στα πλέι οφς του πρωταθλήματος και πλέον "Ψάχνει" το βαθμολογικό πλεονέκτημα για τη μάχη της ανόδου.

Η απόλυτη υπεροχή της Καλλιθέας "μεταφράστηκε" σε μια ακόμη νίκη μέσα στο Ελ Πάσο απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης απέναντι στον Βύζαντα που δεν κατάφερε σχεδόν σε κανένα σημείο του ματς να απειλήσει την Καλλιθέα και αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο.

Ο Θανάσης Μιχελής είναι μια από τις βασικές αιτίες που το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα και μάλιστα στα δύο από τα τρία γκολ που δέχθηκε είχε διώξει το πρώτο σουτ, αλλά οι αμυντικοί της ομάδας του δεν ήταν εκεί για να απομακρύνουν την μπάλα. Η Καλλιθέα δείχνει την ποιότητα της πλέον και θα διεκδικήσει την άνοδο της στα πλέι οφς του πρωταθλήματος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Μιχαλόπουλος (85' Ματσούκας), Αρκούδας, Ηρακλής, Βιδάλης, Αρβανίτης, Καλτσάς (70' Μουσταφίδης), Ρουσάκης, Σταύρου, Φαρινόλα, Μαρουκάκης (57' Ντιαλό)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μιχελής, Τριάντος, Χάλαρης (74' Πέτρου), Μουστάκης (46' Οικονομόπουλος), Βλάχος, Ροβίθης, Νταντάμης, Μωϋσίδης, Παυλίδης (65' Γεωργακόπουλος), Φαρούκ, Ηλιόπουλος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep