Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Πλατανιάς... η επιστροφή

Εντελώς αντίθετα συναισθήματα για τον προπονητή του Πιερικού Γιώργο Χατζάρα και τον επιθετικό του Πλατανιά Θωμά Ναζλίδη. Εντελώς αντίθετα συναισθήματα για τον προπονητή του Πιερικού Γιώργο Χατζάρα και τον επιθετικό του Πλατανιά Θωμά Ναζλίδη.

Σπουδαία νίκη μέσα στην Κατερίνη με 2-0 επί του Πιερικού που έκανε τα λάθη και η ομάδα των Χανίων τα εκμεταλλεύθηκε απόλυτα.

Ο Πιερικός μπορεί να είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, αλλά η ομάδα των Χανιών είχε δείξει πως ήταν σαφώς πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της. Τελικά η νίκη δεν ήρθε από τις κόντρα επιθέσεις, αφού ο Πιερικός της χάρισε κάποιες έξτρα ευκαιρίες με τα λάθη της άμυνας του και οι επιθετικοί του Πλατανιά τα εκμεταλλεύθηκαν.

Ο Μιρτσέτα είχε βασικό ρόλο και στα δύο γκολ του Πλατανιά. Στο πρώτο έκλεψε την μπάλα από τα πόδια του Γιαζιτζόγλου έξω από την περιοχή και την γύρισε στον Πάγκαλο που την έστειλε στα δίχτυα. Στο δεύτερο έκανε το σουτ που απέκρουσε ο Καρακούσης και στην επαναφορά ο Ναζλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Πιερικού είχε μια υπεροχή που δεν γνώριζε τι να την κάνει και ο Λαζαρίδης σε πολύ λίγες περιπτώσεις ένιωσε σημαντικό κίνδυνο στην εστία του και καθάρισε τις περισσότερες από τις επιθέσεις της ομάδας της Κατερίνης με σχετική ευκολία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Μπακάλης (72' Κόιτς), Πουρτουλίδης, Μοκακέ, Γκουγκουλιάς (46' Κοντέων), Ελευθεριάδης, Ρούσεφ (46' Πέντα).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Πάγκαλος, Γκονζάλες (87' Μαρτσάκης), Μιρτσέτα (82' Παπαζούδης), Δέντσας, Δημήτρης, Παληγεώργος, Ναζλίδης, Μαραγκός, Τζανής.

Last modified onΣάββατο, 28 Απρίλιος 2012 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep