Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Μούσα... σωτηρίας

Ο Μούσα Πονκόνγκ με μια ασίστ και ένα γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα των Ψαχνών. Ο Μούσα Πονκόνγκ με μια ασίστ και ένα γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα των Ψαχνών.

Ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε τρεις βαθμούς σωτηρίας χάρη στους Μάριο Σέγκο και Μούσα Ποκόνγκ που μέχρι το 1-1 είχαν πολλές λάθος ενέργειες.

Η ομάδα της Εύβοιας έκανε μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις και κράτησε τα ηνία του αγώνα σχεδόν και στα ενενήντα λεπτά. Ο Θρασύβουλος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, πίεσε μόλις για ένα τρίλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έφτασε στην ισοφάριση σε μια αντεπίθεση με τον Ντακόλ.

Η αντίδραση του Ηρακλή Ψαχνών ήταν άμεση μετά το πρώτο σοκ. Με ένα δύσκολο γκολ έφτασε στο 2-1 και μετά ο Μούσα Πονκόνγκ έκανε το 3-1 από κοντά με σουτ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης (87' Ντελέκος), Γιώτας, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Τσοκάνης (66' Σανόκο), Λιόσης (85' Γανωτής), Ποκόνγκ, Σέγκος, Δελήμπασης, Πλάτανος

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσσανδρος Γεωργαλής): Κασμερίδης, Ψιάνος, Ζουμπουλάκης (84' Μπάτσι), Βασιλείου (46' Σταμπολζίεφ), Σύρος, Μπεγκόνια, Ροκάστλ, Νικολάου (46' Φελίπε Ντανλάντ) , Ντακόλ, Ροντρίγκεζ Ντα Σίλβα, Καλαμιώτης

Last modified onΤετάρτη, 25 Απρίλιος 2012 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep