Οδοστρωτήρας...

Με... βροχή τερμάτων μετά το 74’, ο Άρης ισοπέδωσε την Καλλονή με 5-0.

Με απίστευτο ξέσπασμα στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα, ο Άρης επιβλήθηκε 5-0 της Καλλονής στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, που ήταν ένας επιθετικός μονόλογος. Στο 12’ ο Ποζατζίδης με αυτογκόλ σημείωσε το 1-0 και μεσολάβησαν πολλές χαμένες ευκαιρίες, μέχρι να έρθει ένα «καυτό» εξάλεπτο, που έβρεξε… γκολ. Οι Τάτος (74’), Καπνίδης (76’) και Μπαργκάν (80’) σκόραραν για το 4-0. Στο 88’ ο Τάτος με φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Η Καλλονή από το ξεκίνημα του αγώνα είχε περιοριστεί στα αμυντικά της καθήκοντα και ελάχιστες φορές έφτασε στα καρέ του Διούδη. Πλέον έχει μπει σε περιπέτειες, με μόλις έναν βαθμό, μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Αντίθετα, ο Άρης έφτασε τους 8 βαθμούς, δύο πίσω από την κορυφή.

Αποφασιστικά μπήκε στο παιχνίδι ο Άρης και από το πρώτο λεπτό πολιόρκησε τα καρέ του Μανιάτη, περιορίζοντας την Καλλονή σε παθητικό ρόλο. Στο 12’ ο Μπαργκάν έκανε τη σέντρα και ο Ποζατζίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Ακολούθησαν πολλές φάσεις για τους «κίτρινους», κυρίως με τον Μπαργκάν, αλλά και τους Τάτο, Ανάκογλου, ωστόσο, ως το τέλος του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκε άλλο γκολ. Η ομάδα της Λέσβου απείλησε μόλις μια φορά, στο 43’, όταν σε σουτ του Λίταινα η μπάλα κατέληξει στην αγκαλιά του Διούδη.

Το μοτίβο του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τη γηπεδούχο ομάδα να συνεχίζει να πολιορκεί τα καρέ της Καλλονής. Στο 48’ μάλιστα οι Θεσσαλονικείς είχαν διπλό δοκάρι, όταν ο Ανάκογλου έκανε το σουτ, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Ίλιτς από κοντά είδε την προσπάθειά του να έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Ο Νίκος Αναστόπουλος φρέσκαρε την επίθεσή του, κάνοντας τρεις αλλαγές σε επτά λεπτά, για να μπορέσει να φτάσει στο δεύτερο γκολ.

Μέσα σε δύο λεπτά, ο Άρης κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 74’ ο Τάτος πέτυχε το 2-0 και στο 76’ ο Καπνίδης βρήκε δίχτυα για το 3-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 80’ ο Μπαργκάν με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε διαστάσεις θριάμβου, γράφοντας το 4-0. Στο 87’ ο Ρεπετσάς έκανε σκληρό φάουλ στον Νέτο και αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τάτος, που πέτυχε το 5-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Η εξέλιξη του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 12’ αυτ. Ποζατζίδης, 74’, 88’ Τάτος, 76’ Καπνίδης, 80’ Μπαργκάν

ΚΟΚΚΙΝΗ: 87’ Ρεπετσάς

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Καράμπελας, Ανάκογλου (73’ Ρόβας), Παυλίδης, Μπαργκάν, Ίλιτς (66’ Καπνίδης), Μιλούνοβιτς (69’ Ντούνης), Τάτος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ποζατζίδης, Ντάλλας, Γιώργου (82’ Σάββα), Λίταινας (55’ Γιουκαρής), Φράγκος, Τριανταφύλλου (69’ Λαμπράκης), Μπουρντουζάν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Σάββας (Σερρών), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

Last modified onΤετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2016 02:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep