Αιγινιακός με μέταλλο

Ο Αιγινιακός επικράτησε 2-1 του Πανθρακικού για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Ο Αιγινιακός επικράτησε 2-1 του Πανθρακικού για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

O Αιγινιακός επικράτησε 2-1 του Πανθρακικού και παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα της Football League.

O Αιγινιακός είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, κατάφερε να τον «πληγώσει» στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου και έτσι έφτασε στο 2-0. Στη συνέχεια τού ήταν αρκετό το να διατηρήσει το προβάδισμά του και έτσι συνέβη παρά την ασφυκτική πίεση των φιλοξενούμενων στα τελευταία είκοσι λεπτά του ματς.

Ο Πανθρακικός λίγα λεπτά πριν δεχθεί το γκολ έχασε σημαντική ευκαιρία με κεφαλιά του Γαβριηλίδη, όταν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ζγκούρη, όμως, ήταν εκείνος που ευτύχισε να δει με κεφαλιά τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα στο 36ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκατσολάρι.

Το γκολ ήταν αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας που είχε η ομάδα του Αιγινιακού μέχρι εκείνο το λεπτό και συνεχίστηκε με την έναρξη και του δεύτερου μέρους που έφερε το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ο Φασίδης διεκδίκησε μια μπαλιά στην μεγάλη περιοχή στο 47ο λεπτό και δέχθηκε το μαρκάρισμα με τον διαιτητή που ήταν στα δύο μέτρα να δείχνει απευθείας το σημείο του πέναλτι. Ο Γιαζιτζόγλου ανέλαβε την εκτέλεση και ήρθε το 2-0. Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήταν και το «σύνθημα» για τον προπονητή του Πανθρακικού, Κώστα Ανυφαντάκη, ώστε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με την ταυτόχρονη είσοδο των Κουτσίδη και Χαλκιαδάκη στο 54ο λεπτό.

Ο Κουτσίδης ήταν σαφώς πιο δραστήριος, και ουσιαστικά το γκολ της μείωσης του σκορ στο 67ο λεπτό προήλθε από συνδυασμό των δύο τους. Αυτό ήταν και το πιο ουσιαστικό που έκανε ο Πανθρακικός στο ματς, αφού στη συνέχεια κράτησε την μπάλα, αλλά χωρίς να μπορέσει να αυξήσει τις απειλητικές του διαθέσεις στην περιοχή και να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις για τον Τόλιο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-1

ΣΚΟΡΕΡ: 36' Ζγκούρη, 47' πεν. Γιαζιτζόγλου - 67' Χαλκιαδάκης

ΔΟΚΑΡΙ: 30’ Γαβριηλίδης

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι (66' Μουκίδης), Φασίδης (91' Κυζιρίδης), Ζγκούρη (79' Ονουάτσι), Γκούρτσας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός (54' Χαλκιαδάκης), Ρουσσάκης (86' Μπακατώρος), Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος (54' Κουσίδης), Κάρδαρης, Ρομπέρ, Νικόλτσης. 

Διαιτητής: Λυμπούδης (Μακεδονίας )
Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Φλώρινας)

Last modified onΣάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016 02:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep