Άλωσε την Καρδίτσα η Σπάρτη

Η Σπάρτη σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στη Football League, επικρατώντας 2-0 της Αναγέννησης στην Καρδίτσα.

Η Σπάρτη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αιφνιδίασε την Αναγέννηση με γκολ στο 11ο λεπτό, αφού είχε προειδοποιήσει με Μπουντόπουλο (2') και Αναστασάκο (8'). Στο 11', λοιπόν, ο Μπουντόπουλος επιχείρησε να σουτάρει, η μπάλα έφτασε στον Ηλιόπουλο, ο οποίος σκόραρε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Οι Λάκωνες συνέχισαν να είναι πιο απειλητικοί και στο 19' το σουτ του Κατσίκη απέκρουσε ο Κουτσόπουλος. Η τελευταία άξια αναφοράς ευκαιρία ανήκε και αυτή στους φιλοξενούμενους. Στο 43' ο Αναστασόπουλος έκανε το σουτ, αλλά ο γκολκίπερ της ΑΣΑ απέκρουσε.

Και στο δεύτερο μέρος δεν καλυτέρευσε η εικόνα των γηπεδούχων, παρότι ο Γιάννης Μάγγος έκανε δύο αλλαγές στο 46'. Στο 58' οι Θεσσαλοί απείλησαν με τον Τζέκο, αλλά το σουτ από το ύψος του πέναλτι δεν είχε τον επιθυμητό στόχο. Και ενώ στο 75' ο Ντιατά απείλησε εκ νέου για τους γηπεδούχους, στο 77' ήρθε το 0-2 από τον Αναστασόπουλο, με πλασέ. Ο Παναγιώτου θα μπορούσε στο 85' να γράψει το 0-3, αλλά ο Κουτσόπουλος τον νίκησε στο τετ α τετ.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 11' Ηλιόπουλος, 77' Αναστασόπουλος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Ζδράβος (46' Τσόπελας), Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Ντάνκουα, Μοσχάκης (46' Ντιατά), Τζέκος, Μπιτέλης (71' Ελ Σαγιέντ), Μπλέντι.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Κατσίκης (91' Χάδιαρης), Ηλιόπουλος (66' Γιαννίτσης), Μπουντόπουλος (74' Παναγιώτου), Αναστασάκος.

Διαιτητής: Μαρόπουλος (Μακεδονίας) Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκδικής)

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep