Δεύτερη νίκη Αιγινιακού

Το γκολ της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Αιγινιακό, ενώ η άμυνα της ομάδας της Πιερίας ήταν εξουδετερωμένη. http://karditsasportiva.gr Το γκολ της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Αιγινιακό, ενώ η άμυνα της ομάδας της Πιερίας ήταν εξουδετερωμένη.

Επικράτησε και στην Καρδίτσα της Αναγέννησης με 3-2 η ομάδα της Πιερίας στο δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

ΠΗΓΗ: http://karditsasportiva.gr

Τον «επαναληπτικό» της φιλικής τους αναμέτρησης στην έδρα του Αιγινιακού το προηγούμενο Σάββατο έπαιξαν οι δύο ομάδες και τελικά ο σύλλογος της Πιερίας επικράτησε και δεύτερη φορά, με 3-2 τώρα έναντι του 2-0 του πρώτου ματς. Τα αποτελέσματα φυσικά δεν έχουν πρώτο ρόλο σε αυτές τις αναμετρήσεις, αλλά επηρεάζουν σημαντικά το αγωνιστικό πρόσωπο.

Η Αναγέννηση ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και είχε ουσιαστικά δύο δοκάρια, με τον Κισκαμπάνη (12’) και τον Ντιατά (20’). Στο 31ο λεπτό ο Τζέκος με προβολή άνοιξε το σκορ μετά από ωραία ενέργεια του Δημόπουλου. Ακυρώθηκαν δύο γκολ της Αναγέννησης στο 34ο λεπτό με τον Κισκαμπάνη που έκανε φάουλ στον Γιαζιτζόγλου και του Τσιλούλη που ήταν οφσάιντ στο 36ο λεπτό όταν ο Ντιατά του έδωσε την μπάλα για τον σιγουρέψει.

Ο Αιγινιακός ισοφάρισε στο 47ο λεπτό με τον Φασιδη που εκμεταλλεύθηκε την μπαλιά του Γκούρτσα. Στο 51ο λεπτό ο Ζούρκος έκανε την σέντρα και ο Τσόπελας βρήκε άτσαλα την μπάλα με αποτέλεσμα να την στείλει στα δίχτυα της Αναγέννησης και με αυτογκολ να γράψει το 1-2.

Ο Ντιατά ήταν στο 70ο λεπτό ο δημιουργός της φάσης, η πάσα του στον Βουκιμάνοβιτς στην περιοχή ήταν πολύ καλή και το στρώσιμο του τελευταίου στον Μοσχάκη έφερε το 2-2. Ο Ραγκέλοφ με σουτ στο 72ο λεπτό έγραψε το τελικό 3-2 για λογαριασμό του Αιγινιακού.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 2-3

ΣΚΟΡΕΡ: 31’ Τζέκος, 70’ Μοσχάκης 47’ Φασίδης, 51’ αυτ. Τσόπελας, 72’ Ραγκέλοφ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Μάγγος): Πρίφτης (46′ Κουτσόπουλος), Καραγιάννης (46′ Τσόπελας), Δημόπουλος (46′ Καλλιβωκάς), Κισκαμπάνης, Φέτσης (75′ Κοντοβάς), Μπλέντι (78′ Τζάνης), Τσιλούλης (46′ Βουκομάνοβιτς), Ντιατά (76′ Ξέρρας), Τζέκος (61′ Μοσχάκης), Μπιτέλης (46′ Υφαντής), Σμίλτος.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Π. Αμανατίδης): Πατσιογεώργος, Γιαζιτζόγλου (61′ Μουκίδης), Λιόλιος (82′ Καρακώστας), Μουτάφτσίσκι (46′ Πασαλίδης), Πατράλης, Ζγκούρη (46′ Ποσίνκοβιτς), Ζούρκος (61′ Ρανγκέλοφ), Παπουτσογιαννόπουλος (90′ Πασαλίδης), Κυζιρίδης (46′ Γκατσολάρι), Φασίδης (61′ Τοπαλίδης). 

Last modified onΤρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 01:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep