Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Εμειναν ψύχραιμοι

Θρασύβουλος και Καλλιθέα κατάφεραν να τελειώσουν χωρίς εντάσεις μεταξύ τους μια αναμέτρηση που είχε δύο κόκκινες για την Καλλιθέα και ένα πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής στον Θρασυβουλο.

Σε μια αναμέτρηση που δεν είχε σκληρό παιχνίδι, ούτε πάθος και εντάσεις από τις δύο πλευρές ο διαιτητής εδειξε οκτώ κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έμειναν ψύχραιμοι και δεν έκαναν το ματς ροντέο παρότι ο διαιτητής τους έδειξε τον δρόμο με τις πολλές κάρτες και τα σφυρίγματα που συννήθως εκνευρίζουν τους ποδοσφαιριστές. Η άνθρωποι της Καλλιθέας έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα με τις κάρτες που δέχθηκαν και πλέον έχουν πολλούς ποδοσφαιριστές στο όριο. Από την άλλη πλευρά κρατούν τον βαθμό που πήραν παρά το μειονέκτημα που είχαν για μισή ώρα περίπου.

Ο Θρασύβουλος δεν πήρε το πέναλτι, ούτε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά κατάφερε να μείνει αήττητος εντός για ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ερχόταν από σπουδαίες νίκες και πολλά γκολ.

 

Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Μητσέας, Καλαμιώτης, Σύρος, Παγώνης, Νικολάου (46' Ζουμπουλάκης), Ψιάνος (73' Καρλόπουλος), Βλάχος, Καρράς (60' Σταμπολζίεφ), Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα, Ντακόλ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Αρβανίτης, Ρουσάκης, Κατσίκης, Φουντουκίδης, Κουτρουμπής, Βιδάλης (52' Φαρινόλα), Μαρουκάκης (72' Καλτσάς)

Last modified onΣάββατο, 31 Μάρτιος 2012 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep