Νίκη με Νικόλτση, Φουρκάν

Ο Πανθρακικός επικράτησε 2-1 του Αγροτικού Αστέρα σε φιλικό προετοιμασίας.

Νικητής αναδείχτηκε στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του ο Πανθρακικός. Οι Ακρίτες υποδέχτηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Αγροτικό Αστέρα και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν στην επικράτηση με 2-1 σε βάρος της ομάδας του Ευόσμου. Αυτή ήταν η πρώτη φιλική νίκη για την ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη έπειτα από δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Νικόλτσης (55'), Φουρκάν (70'), ενώ στο 76' μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τον Φιλίπε. Στο πρώτο 45λεπτο δεν έγιναν πολλές φάσεις, με την ομάδα του Ευόσμου να διαμαρτύρεται για οφσάιντ στο δεύτερο τέρμα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Μήλιος, Κάρδαρης, Πολίμος, Ρουσάκης, Πετρούσης, Ψάλτης, Πλέγας, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης, Ζυγκερίδης. Έπαιξαν και οι: Τζελέπης, Φουρκάν, Βλαχόπουλος, Γκιντίδης, Κυριαλάνης, Κουσίδης, Μωραΐτης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Γκότοβος, Κουκόλης, Αργυρίου, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Παπαδημητρίου, Δεινόπαπας, Θεοδωρίδης, Γκέσιος, Γουναρίδης, Κυριακίδης, Ουνγιαλίδης, Καραμπάς, Βαφέας,Έππας, Ντουνιάς, Πάλλας, Γκέκας,Τάι, Φιλίπε.

Last modified onΠέμπτη, 18 Αύγουστος 2016 22:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep