Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Εκτέλεση στο Ελ Πάσο

Η Καλλονή έσπασε το αήττητο της Καλλιθέας και πήρε πολύτιμο τρίποντο για την προσπάθεια της να προλάβει τα πλέι οφς του πρωταθλήματος.

Με τους Μανούσο - Ζουρούδη - Μανουσάκη σε πολύ καλή μέρα η ομάδα της Καλλονής αναστάτωσε την άμυνα της Καλλιθέας και πήρε μια εύκολη νίκη μέσα στο Ελ Πάσο που μέχρι τώρα ήταν απόρθητο. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη άντεξε στην πίεση των πρώτων λεπτών από την Καλλιθέα, έκλεισε το ημίχρονο με λευκή ισοπαλία και στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης έμοιαζε να κάνει πάρτι στο γήπεδο της Καλλιθέας. Ο Ζουρούδης άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό έπειτα από ωραία πάσα του Μανούσου και ο Μανούσος έκανε το 2-0 έπειτα από ωραία κεφαλιά πάσα του Ζουρούδη. Το έργο της Καλλονής έκανε πιο εύκολο και η αποβολή του Αρκούδα, ενώ το σκορ έκλεισε στο τέλος με χτύπημα πέναλτι του Λεοζίνιο που κέρδισε ο Μανούσος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Ν. Παντέλης): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρκούδας, Αρβανίτης, Πρίπου (57' Φαρινόλα), Σταύρου, Ηρακλής, Ρουσάκης,  Μαρουκάκης, Κατσίκης (82' Φουντουκίδης), Μιχαλόπουλος (71' Ντιαλό).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Μήτσης (28' Προβατίδης - 55' Τζιωρτζιόπουλος), Κριπιντίρης, Μαρτσέλο Αλβες, Ζουρούδης (84' Σαμπάνης), Λεοζίνιο, Μανούσους, Μανουσάκης.

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάρτιος 2012 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep