Υπόθεση... Μάντζη

Ο Κισσαμικός με οδηγό τον Μάντζη συνέχισε τις υψηλές πτήσεις (2-0) απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Ο Κισσαμικός «καθάρισε» την υπόθεση νίκη μέσα σε ένα τρίλεπτο! Επικράτησε 2-0 του Παναιγιαλείου στο Μάλεμε και πανηγύρισε το εντός έδρας τρίποντο μετά από περίπου ένα μήνα. Τελευταία φορά που νίκησε στο σπίτι του ήταν με αντίπαλο τη Ζάκυνθο (1-0) στις 21 Φεβρουαρίου. Συνέχισε, ωστόσο, τις υψηλές πτήσεις και τις καλές εμφανίσεις, αφού έχει σωθεί αν και νεοφώτιστος.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο Βασίλης Μάντζης με ισάριθμα σουτ στο 15’ και 18’. Ο Κισσαμικός ήταν ανώτερος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εκτός των δύο γκολ είχε και ένα δοκάρι με την κεφαλιά του Σελινιωτάκη στο 20’. Κράτησε άνετα το υπέρ του σκορ από το πρώτο ημίχρονο, ενώ φάνηκε επιθετικά και με τους Ποκόνγκ (48’), Ποσίνκοβιτς (61’), Βαττή (73’).

Από την άλλη, ο Παναιγιάλειος δεν απείλησε την αντίπαλη περιοχή και μοιραία ηττήθηκε. Οι «μελανόλευκοι» ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από την αποχή μίας εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σελινιωτάκης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Ενγκουέμ, Αυγενικού (83’ Πότσι), Ποκόνγκ (63’ Βαττής), Ποσίνκοβιτς, Μάντζης (77’ Σαπαλίδης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (80’ Μαυρόπουλος), Παπαχρήστος, Κολόκας (46’ Φωτιάς), Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Ζουνίνιο (69’ Γκούφας), Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας.

Last modified onΚυριακή, 27 Μάρτιος 2016 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep