Κράτησε τη νίκη ο Πίτκας

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Παπαγεωργίου στην επεισοδιακή νίκη (1-0) της Λαμίας απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Σε μια αναμέτρηση ανάμεσα στην Λαμία και τον Αγροτικό Αστέρα που δεν είχε σπουδαίο θέαμα σε κανένα σημείο της διάρκειάς της, ο διαιτητής Παπαγεωργίου πήγε να γίνει ο πρωταγωνιστής, αφού προσπάθησε να διορθώσει ένα λάθος με άλλο ένα... Ο Αθηναίος διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στο 77ο λεπτό, όταν ο Γιαλούσης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι σε γυριστό σουτ του Σκλιοπίδη και στο 90'+1' προσπάθησε να «ισοφαρίσει» με τον καταλογισμό πέναλτι σε μια φάση που ο Τζόκιτς με τον Καπία πηδάνε να πάρουν κεφαλιά και φαίνεται να έχουν και οι δύο απλωμένα τα χέρια.

Μετά από πολλές τηλεοπτικές επαναλήψεις της φάσης καταλαβαίνει κανείς πως το χέρι είναι του Καπία... και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε χέρι του επιθετικού!

Ο Διαμαντόπουλος από τα έντεκα βήματα είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-1, αλλά ο Βαγέλλης Πίτκας έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και έδιωξε την μπάλα. Η Λαμία είχε προηγηθεί στο 40ο λεπτό με σουτ του Γιόνε Πίντο από τα όρια της μεγάλης περιοχής σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι τελικές προσπάθειες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο διαιτητής κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού, τόσο τους φιλοξενούμενους που δεν πήραν καθαρό πέναλτι στο 77ο λεπτό, όσο και τους γηπεδούχους που έγιναν έξαλλοι επειδή πήγε να διορθώσει το λάθος με λάθος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθεί και ο προπονητής της Λαμίας, Δημήτρης Σπανός, που η κάμερα τον έδειξε να κάνει επίθεση στον 4ο διαιτητή.

Η ομάδα της Φθιώτιδας με αυτό τον τρόπο διατήρησε το αήττητο εντός έδρας (τελευταία ήττα με εξαίρεση την περσινή στα χαρτιά από την Αναγέννηση Καρδίτσας), που μετρά από τις 5 Ιανουαρίου 2014 (είχε χάσει από τον ΑΟ Τρίκαλα) και επέστρεψε στην 5η θέση. Αντίθετα, οι «σταχυοφόροι» παραμένουν σε δύσκολη θέση και μόλις 4 πόντους πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 ΛΑΜΙΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0
 ΣΚΟΡΕΡ: 40' Γιόνας Πίντο
 ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Γιαλούσης, Ντάσιος, Κυριακόπουλος, Καραγιάννης (89' Μπουλούλης), Σιατραβάνης, Μπαλού (79' Τόσκας), Τζόκιτς, Μίλιεβιτς (70' Νατσιόπουλος), Πίντο. 
 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης (66' Βελλίνης), Καραμπάς, Καπίας, Μπάρμπας (46' Νταβίντοφ), Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Καθάριος, Θεοδωρίδης (72' Συμελίδης), Μπιτάνγκ, Διαμαντόπουλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαγεωργίου (Αθηνών) 
ΒΟΗΘΟΙ: Αργυρός, Γιαννουγλίδης (Αθηνών)  

  

Last modified onΔευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep