Έπαθε και... έμαθε

Η Κέρκυρα έκανε το καθήκον της και νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αξία στη νίκη επί του Απόλλωνα έδωσε η Κέρκυρα, μετά την επικράτησή της (3-1) κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδό της. Οι Φαίακες την είχαν πατήσει στο σπίτι τους με τον Εργοτέλη των χιλίων προβλημάτων (είχαν ηττηθεί 2-1) μετά το διπλό στη Λάρισα και την Κυριακή (17/01) έκαναν το καθήκον τους, καθώς δεν επέτρεψαν να πέσουν θύμα έκπληξης.

Οι «κυανέρυθροι νίκησαν με σκόρερ τους Σουάνη (15’) και Ντουαλά (49’, 66’), ενώ είχαν και δοκάρι με τον Παμλίδη στο 67'. Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής σκόραρε μετά από δύο μήνες και έπιασε τον Μαρουκάκη στην πρώτη θέση με 9 γκολ. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου με τα πολλά προβλήματα κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με κεφαλιά του Ντεπέτρις στο 75’.

Η Κέρκυρα πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 15’ με εκτέλεση πέναλτι του Σουάνη. Έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ, όμως οι παίκτες της βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Δασκαλάκη, που κατέβασε ρολά στις ευκαιρίες των Παμλίδη (21’, 29’, 37’), Ντουαλά (37’). Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στη φάση του 40’, όμως ο Καρράς όντας σε πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Με γκολ από τα… αποδυτήρια, η γηπεδούχος έκανε το 2-0 με σκόρερ τον Ντουαλά στο 49’, έπειτα από κάθετη πάσα του Σουάνη. Ο μέσος από την Ισημερινή ουινέα σημείωσε με υποδειγματικό πλασέ στο 66’ και το τρίτο τέρμα των Φαιάκων. Ένα λεπτό μετά, ο Παμλίδης έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι. Οι Βολιώτες απλά μείωσαν σε 3-1 με σκόρερ τον Ντεπέτρις στο 75’ και πλέον αναμένουν εξελίξεις με την ελπίδα αυτό να μην ήταν το τελευταίο τους παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σουάνης, Κρητικός, Παμλίδης
(76’ Καμπάνταης), Ντουαλά, Μακρίδης, Ανδρεόπουλος, Βλάχος (64’ Γκόμες), Ιωάννου, Φάμπιο (61’ Ζορμπάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Μακρής): Δασκάλακης, Ντεπέτρις, Αρβανίτης, Γκουγκούδης, Καρράς (76’ Αλαμάνης), Κεσίδης, Κυζιρίδης, Μπουτζίκος, Νάστος, Σκοπελίτης, Τσιάρας.

Last modified onΚυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep