Πάτησε κορυφή ο Απόλλων

Νίκη με 3-0 επί της Καλλιθέας και... κορυφή για τον Απόλλωνα που έκανε το 6/6 με τον Μπάμπη Τεννέ στο τιμόνι.

Το αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης Απόλλων - Καλλιθέα στο 20ό λεπτό σε μια φάση που ο Παρπέξ δεν είχε κατοχή της μπάλας ήταν αυτό που άνοιξε τον δρόμο για το έκτο διαδοχικό τρίποντο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», αλλά η συνέχεια ήταν πιο ουσιαστική για τους γηπεδούχους που έφτασαν σχετικά εύκολα στο 3-0.

Στο 20', λοιπόν, ο Τζιώρας ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0, αν και προηγήθηκε μικροεπεισόδιο με τον Βάντερσον σχετικά με την εκτέλεση. Ο νεαρός Βραζιλιάνος, όμως φρόντισε να κλείσει το ματς με ένα γκολ και μία ασίστ. Κέρδισε στο 37' πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Φράγκο που μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πάλι μετά από δική του ατομική προσπάθεια έφτασε η μπάλα στον Τζιώρα που έκανε το 3-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ, είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων έδειξε πως έχει πολύ σωστή λειτουργία και έτσι δεν άφησε περιθώρια για να δημιουργήσει φάσεις ο αντίπαλος. Η έκταση του σκορ, σίγουρα, δεν αποδίδει την εικόνα του αγώνα και η Καλλιθέα άξιζε κάτι καλύτερο με την εικόνα που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην σταθερή ομάδα του Απόλλωνα.

Η «Ελαφρά ταξιαρχία» πλέον με τις έξι νίκες στα τελευταία έξι ματς είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει, τόσο την αυριανή αναμέτρηση των Τρικάλων με την Λαμία, όσο και το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα της Λάρισας και τα Τρίκαλα για να δει σε ποια θέση θα την βρει το τέλος του 2015.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 3-0

ΓΚΟΛ: 20' πέν., 53' Τζιώρας, 37' πέν. Βάντερσον

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Πάνος (66' Ψιάνος), Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Βάντερσον, Παρπέξ, Τζιώρας, Κονέ (59' Λαγός), Φαρινόλα (80' Συμελίδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταύρου, Μουκτάρης, Πίκολο, Ρουσάκης (46' Κατσικογιάννης), Τεγούσης, Μπέλης (72' Φαρία), Προκς, Φράγκος (57' Μπούζας), Αρναρέλλης  

Last modified onΣάββατο, 12 Δεκέμβριος 2015 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep