Δεν χάνει πουθενά!

Ο Κισσαμικός συνέχισε το αήττητο σερί του και κόντρα στη Λαμία, καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα θέλησε να ξεκλειδώσει την άμυνα των Κρητικών, χωρίς αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι απειλήθηκαν ελάχιστα, είχαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία και κράτησαν με ευκολία το μηδέν στην άμυνα. Συνέχισαν το αήττητο σερί τους σε πέντε ματς πρωταθλήματος και ένα του Κυπέλλου. Από την άλλη, η Λαμία αγνοεί τη νίκη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι.

Μέτριο έως κακό παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο στο ΔΑΚ Λαμίας. Ελάχιστες φάσεις εκατέρωθεν, με άξιες λόγου το σουτ του Λεάντρο στο 6’, το πλασέ του Πίντο στο 10’ για τους γηπεδούχους. Για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία, καταγράφτηκε το σουτ του Μάνια στο 14’. Το ίδιο σκηνικό εκτυλίχθηκε και στο δεύτερο μέρος, με μοναδική αξιόλογη φάση αυτή του Πίντο στο 81’.

Δείτε εδώ το Live του αγώνα

Λαμία (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντέων, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Νεόφυτος, Ενγκουέμ (62’ Τόσκας), Τσαμούρης, Παπαευθυμίου (79’ Καραγιάννης), Νατσιόπουλος (88’ Καραλής), Πίντο.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Ποσίνκοβιτς, Πότσι, Βαττής (63’ Λώττας), Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Μάντζης (75’ Τσικουδάκης), Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Μάνιας (86’ Σουμπασάκης).

 

Last modified onΚυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep