Αλλαγές... ανατροπής!

Ο Πανσερραϊκός με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή (2-1) σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι αλλαγές του Κώστα Βασιλακάκη χάρισαν στον Πανσερραϊκό το πρώτο φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα. Τα «λιοντάρια» υποδέχτηκαν την Τετάρτη (14/10) τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της πρεμιέρας και, όπως συνέβη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, έτσι και τώρα βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ήταν το 8' όταν ο Τσιάρας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των Σερραίων και με λόμπα από αριστερά «κρέμασε» τον Ανδρούτσο.

Οι γηπεδούχοι παρά την ψυχρολουσία βρήκαν τη δύναμη και πίεσαν, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, με κορυφαία αυτή του 15' όταν ο Σιάκκας... κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ σε κενή εστία. Ο ίδιος, πάντως, στο 32' έσωσε την εστία της ομάδας του σε σουτ του Ντεπέτρις, ενώ στην επόμενη επίθεση ο Ντάσιος έκοψε την τελευταία στιγμή τον Ατματσίδη.

Ο Κώστας Βασιλακάκης στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε στο παιχνίδι αρχικά τον Ιωαννίδη και στο 60' τον Φουρτάδο και οι αλλαγές αυτές τον δικαίωσαν. Έτσι, στο 69' ο δεύτερος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στεργιανού έφερε το ματς στα ίσα (σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς), ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 85'. Ο Ιωαννίδης έκανε βαθιά μπαλιά, ο Ντάσιος απομάκρυνε, ο Ατματσίδης σέντραρε και ο Αγγελούδης που πήρε το ριμπάουντ από ασθενή απόκρουση του Στρατηλάτη χάρισε το πρώτο φετινό τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμες εξόδους στο πρωτάθλημα, ενώ η απόδοσή του έπεσε όταν κουράστηκαν οι Μοράν, Φερνάντεζ. Έτσι, τηρήθηκε η παράδοση που ήθελε τον Πανσερραϊκό να μην έχει ηττηθεί στα 16 τελευταία εντός έδρας ματς με τους Θεσσαλούς (13-3-0).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Περπερίδης (46' Ιωαννίδης), Κουκόλης, Σιάκκας, Ολίσε (72' Τσιμίκας), Μπαλού, Ραμίρεζ (60' Φουρτάδο), Ατματσίδης, Μπεριάν, Αγγελούδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Ζέρης, Αρβανίτης, Τσιάρας, Φερνάντεζ (82' Νάστος), Νικολιάς, Μοράν (55' Πολύζος), Ντεπέτρις, Γουόρντεν (71' Τσιλιγκίρης).

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Αργυρός, Γιαννουγλίδης (Αθηνών)

Last modified onΤετάρτη, 14 Οκτώβριος 2015 23:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep