Ξαφνικός θάνατος!

Η Κέρκυρα πήρε τη νίκη (1-0) στην τελευταία φάση της αναμέτρησης απέναντι στην Καλλιθέα που άντεξε στην πίεση για 92 λεπτά.

Ο Θανάσης Κατσούλης ήταν ο άνθρωπος που έδειχνε πως θα έπαιρνε τον ρόλο του πολυτιμότερου στην αναμέτρηση της Κέρκυρας με την Καλλιθέα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο γκολκίπερ της αθηναϊκής ομάδας σταμάτησε σε πάρα πολλές περιπτώσεις του παίκτες των γηπεδούχων, αλλά τελικά του έκλεψε τη δόξα ο Γκομέζ. Στην τελευταία προσπάθεια των Φαιάκων, στο 93ο λεπτό, μπήκε στην περιοχή και αντί να γυρίσει την μπάλα στο πέναλτι δοκίμασε το σουτ με το... κακό του πόδι, το αριστερό και δικαιώθηκε, αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα! 

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Κέρκυρα δεν είχε σπουδαίο θέαμα και γι' αυτό έχει ευθύνη και ο αγωνιστικός χώρος που είχε επιβαρυνθεί αρκετά από την βροχή των τελευταίων ημερών, στην οποία προστέθηκε και η δυνατή μπόρα στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.  Η Κέρκυρα είχε σαφώς πιο δημιουργικό ρόλο, ενώ η Καλλιθέα προσπάθησε να βρει χώρους στην κόντρα για να απειλήσει. Ο Θανάσης Κατσούλης σταμάτησε σε πολλές περιπτώσεις τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, ενώ και οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν άφησαν πολλούς χώρους με σωστές καλύψεις από τη μεσαία γραμμή.

Επιθετικά ο Λουκάνοβιτς δεν κατάφερε να πάρει σωστά την μπάλα, ενώ ο τεχνικός της Κέρκυρας, Άγγελος Διγκόζης όσο περνούσε ο χρόνος πρόσθετε επιθετικούς, έκανε πιο επικίνδυνη την ομάδα του, αλλά άφηνε και χώρους στους παίκτες της Καλλιθέας. Τελικά η ομάδα του Ιονίου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και έβγαλε από πάνω της το άγχος της πρεμιέρας που την βάραινε όπως έδειξε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Γκομέζ, Ντιόγκο, Ζορμπάς, Καρντόσο, Ντουαλά, Ντατίδης (60' Λέντριτς), Μακρίδης (54' Κόντος), Γεωργακόπουλος (69' Σουάνης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Μουχτάρης, Τσώνης, Παγώνης, Ρουσάκης, Μπούζας (46' Σταμόπουλος), Αναρέλλης, Τεγούσης, Σταύρου, Φράγκος (64' Μασένα), Λουκάνοβιτς (80' Σμυρλής)

 

Last modified onΠαρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep