Νίκησε και τη ζέστη η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας χάρη σε γκολ του Κάπου, σε μια αναμέτρηση που έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη και δεν είχε πολλές φάσεις.

Χαμηλούς ρυθμούς είχε το φιλικό της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο AEL FC ARENA και κυριότερος λόγος ήταν οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν σε συνδυασμό με την υγρασία. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δυσκολεύτηκαν και έγιναν δύο “τεχνικές διακοπές” στα δύο ημίχρονα για να πάρουν ανάσες.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες καλές φάσεις. Μια σέντρα σουτ του Μπανούση (39') πέρασε αρκετά έξω από την εστία της ομάδας της Καρδίτσας, όπως και μια εκτέλεση φάουλ του Ναγιάρ (41') που πήγε πάνω από τα δοκάρια. Η Αναγέννηση απάντησε με ένα σουτ του Μπλέντι μετά από εκτέλεση κόρνερ στην περιοχή της ΑΕΛ, στο 42ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αναζήτησαν τη νίκη με περισσότερη ένταση. Το σουτ του Κάπου έφυγε έξω (71'), αλλά στο 85ο λεπτό κατέληξε στα δίχτυα.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ (46’ Καβουσάκης), Νικολακάκης (60’ Μασούρας), Κοντοχρήστος (46’ Μονιάκης), Γιοβάνοβιτς (60’ Κομεσίδης), Βέρτζος, Μπανούσης (60’ Αναστασόπουλος), Πάτο (46’ Ροβίθης), Ναγιάρ (55’ Μαρουκάκης), Καπός, Ουρτάδο (46’ Λαμπρόπουλος), Χοτζάλι (81’ Καμπλιώνης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Κισκαμπάνης, Ρούσσης, Σάββας, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Ακασού, Πιτταράς, Μοσχάκης, Τσούκαλος. Αγωνίστηκαν και οι: Τσιάμης, Γκόλιας, Σκαθαρούδης, Ξανθόπουλος, Σκούπρας, Τσίτας, Καραχάλιος, Υφαντής, Στάμος.

Last modified onΣάββατο, 05 Σεπτέμβριος 2015 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep