Έκλεισε τον κύκλο με νίκη

Ο Ηρακλής νίκησε 2-0 την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και έβαλε επίλογο στην περιήγησή του στις μικρότερες κατηγορίες.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή δεν είδαν σαν τυπική διαδικασία την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ παρότι είχαν εξασφαλίσει την άνοδό τους στην Super League και πρόσθεσαν ακόμη μια νίκη (2-0) στον δρόμο προς την άνοδο.

Η ομάδα της Λάρισας ήταν αυτή που πίεσε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά ο Γηραιός μόλις στην πρώτη του αντεπίθεση με τον Γιάννη Λουκίνα άνοιξε το σκορ και ουσιαστικά τον δρόμο για τη νίκη. Στο 11ο λεπτό ο Σαραμαντάς έφυγε στην κόντρα, άνοιξε στον Τσιλιανίδη και εκείνος βρήκε τον Λουκίνα στην περιοχή που τελείωσε με σουτ την φάση.

Στην δεύτερη καλή αντεπίθεση του Ηρακλή, πάλι ο Τσιλιανίδης βρήκε στην περιοχή τον Κάσσο που από πολύ πλάγια στην περιοχή έκανε το σουτ και ξάφνιασε τον Αποστολίδη που δεν το περίμενε και τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Από εκεί και πέρα η γηπεδούχος πίεσε , δεν βρήκε διαδρόμους και χώρους για την τελική προσπάθεια, ενώ από την άλλη πλευρά δέχθηκε πολλές επιθέσεις στην κόντρα. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και το ματς τελείωσε με 2-0 με τον Πινδώνη να είναι ο μόνος που σε τρεις περιπτώσεις απείλησε την αντίπαλη εστία, αλλά ο Γιαννίκογλου είχε σωστές αντιδράσεις.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης (46' Μουλόπουλος), Δεληζήσης (77' Σταθάκης), Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Πίντο, Σερτζίνιο (46' Λύρας), Ελιομαρ, Μπόγιοβιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Καρασαλίδης (65' Τσότρας), Τόσκας (68' Στεφανίδης), Τσιλιανίδης, Κάσσος, Πασάς (85' Καλφούντζος), Λουκίνας  

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep